Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez gond nektek?
Figyelt kérdés
Ha egy lány kicsit molett, nem nagyon, tehát nem kövér csak van rajta egy kevés felesleg, de az arca , szeme szép attól még van esély nálatok? Kort írjatok2009. nov. 14. 17:25
11/13 anonim 

válasza:

Semmi probléma. Ti lányok mindenből ügyet csináltok és mindig másoknak akartok megfelelni, pedig úgy vagytok szépek, ahogy vagytok! Ha van kis felesleg az szerintem izgató, de ez szubjektív.
12/13 anonim válasza:
figyelj én mikor 80 meg 90kg voltam megnéztek meg minden de soha nem lett egyikből sem semmi és most h lefogytam jó nem vagyok 1 nádszál 55-60kg között szoktam ingadozni:)és van rajtam mit fogni és eddig bejött a pasiknak van csípőm derekam mellem popsim:)és sztem ha te is kb ennyi kg vagy akk ne izgulj 80% bejön a pasiknak:)
remélem 1 kicsit segítettem:)
13/13 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült ennyit fogynod? :O
2009. nov. 15. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!