Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez gond nektek?

Figyelt kérdés
Ha egy lány kicsit molett, nem nagyon, tehát nem kövér csak van rajta egy kevés felesleg, de az arca , szeme szép attól még van esély nálatok? Kort írjatok
2009. nov. 14. 17:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Muti képet! Am általában kimondottan vonzó.

25/F

2009. nov. 14. 17:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Ilyen általánosan erre ne lehet választ adni, de ezt szerintem te is tudod.:)
2009. nov. 14. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
igen lehetséges,de ehhez kép kellene.
2009. nov. 14. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:

aki nem csak dugni akar, hanem társat keres, annak nem az a fontos, hogy van-e rajtad felesleg vagy nem.. Nekem az elsődleges, hogy ne legyen a lány egy sötét pi(cs)a, mosolygós legyen, aztán jönnek a külsőségek..

F/23

2009. nov. 14. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem, ez nálam előny, de kifejezetten nehéz ilyen lányt találni... Meg nagyon szép arcú kell legyen, hogy ne szivassanak a haverok hogy én a picit husi csajokat szeretem:)
2009. nov. 14. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem,számomra az ideális az ha van mit fogni a lányon.

Tehát olyan teltkarcsú legyen.Legyen kicsit molett,legyenek dudái,meg segge+szép vagy legalábbis közepesen szép arc.

Vagyis legyen olyan mint amit te leírtál magadról:D

Viszont 90kg feletti nő szóba sem jöhet.

20/F

2009. nov. 14. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Határozottan bejön. A haverok véleménye az ízlésemről meg finoman szólva le van sz*rva.

25/F

2009. nov. 14. 18:49
 8/13 Robur ***** válasza:
Igen. Egy kis felesleg kimondottan nőies lehet, attól is függ hova rakódik. Csipőn, fenéken pl. kimondottan szexi. 28f
2009. nov. 14. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
inkabb sportolnal valamit ahelyett h ide irkalsz es eszel kozbe. kar volna elpazarolni egy szep pofit ugyhogy irany sportolni! 25f
2009. nov. 14. 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én is ezen gondolkozom, nem rég pont láttam egy hasonló típusú csajt...helyes arc, csak hát kicsit molett (ami nem baj, mert a nagyon vékonyakat ugyis utálom), szóval szerintem igen, van esélyed, akárkinél is akarsz bevágódni :D

21/f

2009. nov. 14. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!