Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért zavarja annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért zavarja annyira az embereket egy meztelen test látványa?

Figyelt kérdés
Pl naturista családokat sokan azért kifogásolják mert pl a gyerekeiket nudista strandra viszik és ott rengeteg idegen ember nemi szervét láthatják, vagy egyáltalán az a tény hogy otthon is látják a gyerekek a szüleik nemi szervét. Ez miért baj? Egyáltalán, miért van mindenki annyira kihegyezve a nemi szervekre? Az egész emberi test alig ha 5%-át teszik ki, mégis nagyon sokan illetik undorító, gusztustalan jelzőkkel. Nektek mi a véleményetek?

2013. okt. 30. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gondolom, vallási eredete van (a kereszténység szerint az emberi test tisztátalan és mint ilyen, takargatnivaló, vagy valami ilyesmi).

Nálunk a családban nem volt divat a meztelenkedés, felnőttként viszont, miután különköltöztem, rákaptam. Nyáron ugyanis az a legkényelmesebb. Na jó, ez nem igaz, mert a légkondi, de mivel az nincs, marad ez a megoldás.

A párom is hasonlóképp gondolkozik, szóval jó időben nem szoktunk felöltözni, alváshoz meg kb. soha. Jó kérdés, hogy mit csinálunk, ha gyerekeink lesznek :D

2013. okt. 30. 23:31
 12/14 A kérdező kommentje:

Na igen, ez egy másik vitatott kérdés. Szerintem semmilyen korban nem szabad elítélendőnek tartani a meztelenkedést, így lehet a gyerek akár 1 akár 14 éves, akkor is egészségesen fel lehet nevelni ha a szüleit végig meztelenül látja.

Sokak szerint tabu a meztelenség gyerekek előtt (főleg az idősebbek előtt 4-5 éves felett). Nektek erről mi a véleményetek? Habár lehet erről már egy másik topikot is lehetne nyitni, de azért megkérdezem.

2013. okt. 31. 12:28
 13/14 norbyka28 ***** válasza:
Szia ezt én sem nagyon értem mert sok ismerősöm van nekem is és nem tudom miért de félnek a nemi szerv látványától de azért vannak olyanok is akik nem ott van Ádám és Éva ők is meztelenek voltak tehát én sem értem miért van ez. Pedig mindenkinek van csak sokan nem szeretik mutogatni pedig az én meglátásom szerint meg nagyon jó dolog meztelenül lenni
2013. nov. 3. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
akkor mér nem szarnak előtted a szüleid vagy dugnak?
2013. nov. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!