Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha láttok egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hipstercica kérdése:

Fiúk! Ha láttok egy szép lányt és bámuljátok, közbe tényleg azon gondolkoztok hogy milyen jó lenne dugni vele?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen , arra gondolnak, de ez lányként is így van. :)
2013. okt. 30. 18:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem arra gondolok. Én bennem lehet, hogy kicsit túlteng a női hormon, de én inkább arra gondolok, hogy milyen jó lenne vele mondjuk... ismerkedni...

Persze vannak lányok, akik csak szexuálisan vonzóak, azokra tényleg csak úgy tudok gondolni, de az eléggé ritka nálam.

# 11:

Te meg privátban szószátyárkodnál ennyire...

2013. okt. 30. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Hölgyem, ez attól függ... van, hogy csak a szép szeme tetszik meg. De ha sokszor ki vagyok téve a látványának és bejön, előbb-utóbb meg fog fordulni a fejemben.
2013. okt. 30. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!