Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki van/volt hasonló helyzetben?
Először is azt megjegyezném hogy NEM azért írom hogy az egomat növeljem.. Nem vagyok egoista..
Az a helyzet hogy akárhányszor megkedvelek valami lányt és próbálnék a barátságból valami többet kihozni akkor mindig és ezt úgy értsétek hogy mindig visszautasítást kapok és 1 kicsit reménytelennek látom a helyzetet..
Talán az lehet a baj hogy én tudom szeretni, tisztelni a lányokat és nem vagyok az a fajta aki úgy bánik a lányokkal mint a kutyákkal szoktak..
Szóval, tudok szeretni, szorult belém némi értelem, külsőre nem vagyok 1 "főnyeremény" de hát ez van ezt kaptam.. Az embereket nem külsőre hanem belsőre ítélem meg mert az lehet hogy 1 lány nagyon szép ha épp belsőre nem jó (pl. szeret egyszerre több pasit is tartani és azokkal játszani vagyis kicsi rbanc hajlam van a lányban), mind mondtam nem fogom magam fényezni mert nem azért írtam a kérdést úgyhogy röviden ennyi :)
Félre értés ne legyen!! Nem azért írtam hogy sajnáltassam magam, csak arra vagyok kíváncsi hogy van-e még valaki hasonló helyzetben.. A negatív kommenteket légyszíves tartsátok meg magatoknak, nem vagyok rá kíváncsi!! Köszi ;)
17/F
"Talán az lehet a baj hogy én tudom szeretni, tisztelni a lányokat és nem vagyok az a fajta aki úgy bánik a lányokkal mint a kutyákkal szoktak.. "
Nem, nem az a baj.
Több lehetőség van:
- nem vagy elég határozott, tökös, pasis
- nem vagy elég egyértelmű, lehet, hogy amit te első lépésként gondolsz, a csaj nem érti, mit akarsz. szedd össze magad és hívd el randizni kertelés, ködösítés nélkül.
- külsőre nem jössz be nekik, vagy nem éreznek irántad fizikai vonzalmat
- más tetszik nekik
- nem megfelelő csajoknál próbálkozol
sajnos ez már a 20. század.
itt lopni, csalni, hazudni kell.
a lányok már nem vevők a virágokra a romantikus gyertyafényes vacsorákra.
itt már keményen be kell vágni a lompost nekik...semmi értelme ilyen nyámnyila mákvirágnak lenni, el kell nyomni a nőket, dominánsnak kell lenni velük NEKIK EZ KELL!!!!!
csak ezért, hogy ne pontozzatok le, TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!