Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire pénzéhesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire pénzéhesek a huszonéves nők?

Figyelt kérdés
Amint megtudják hogy egy gyorsétteremben dolgozom, kiröhögnek és nem vesznek komolyan...
2013. okt. 30. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Szegény pasik siránkozásának félórája..

Úgyis tudod, csak panaszkodni akarsz.

2013. okt. 30. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
pénzéhesek....nagyon is.
2013. okt. 30. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem például nem zavarna,nálam csak annyi az elvárás,hogy az illetőnek legyen életcélja,normális munkahelye,legyen meg részéről a minimális anyagi stabilitás,becsület,és tudjon szeretni.Ezek szerintem nem teljesíthetetlen normák.Egyébként húszonéves vagyok és van párom,átlagos munkahellyel rendelkezik.
2013. okt. 30. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Tök mindegy mit írunk, szerinted úgyis azok vagyunk, nem? :D Akkor meg nem mindegy? Menj, és keseregj a mekiben, csak össze ne könnyezd a burgeremet, mert visszaküldelek a menedzserért.
2013. okt. 30. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Nálam csak annyira számít, hogy a pasinak legyen célja, meg legyen hasonló fizetése mint nekem.

Nem azért tanultam, hogy eltartsak egy pasit...

2013. okt. 30. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim jól keres, de egy másik városban. Az se jó. Inkább dolgozna a 15 percre levő mekiben...
2013. okt. 30. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most ha azt mondom, hogy az èn párom èppen munkanèlküli volt, amikor megismerkedtem ès összejöttem vele, akkor jobb lesz? Nálatok a munkahelyeden senkinek nincs nöje vagy mi?
2013. okt. 30. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem ,Mondtad, hogy gyorsétterem, és elkezdtek röhögni, és mondták, hogy te olyan komolytalan vagy, és elszaladtak? A kollégák is nőtlenek? Ha valaki pénzéhes, az azért lehet, mert nincs neki.
2013. okt. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!