Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az úgy, hogy sokszor a szép, jól kinéző lányok a buták, durvák, pénzéhesek stb?
Nincs mindig ez így, én találtam egy gyönyörű, értelmes, okos elragadó lányt. :)
Ő kell nekem. :)
Azért, mert sok pasinak csak arra van igénye, hogy szép, jól kinêző nője legyen.
Tisztelet a kivételnek.
Azért, mert az ilyen nők körül vannak rajongva, és azért hiszik azt hogy bármit megtehetnek, mert sajnos ez így is van.
Lehetnek akármilyen flegmák és pénzéhesek, mindig lesz pár balek aki a küszöbüket kaparja. Le kéne szarni őket amblokk, nézzenek ki akármilyen szépen, amíg így körül vannak véve hódolókkal, csak egyre nagyobb lesz a pofájuk.
És miért van az, hogy ha egy nő szép, akkor akarva-akaratlanul kapja a különféle meghívásokat, csakmert ő szép? Nem felszínes ez egy kicsit? Attól mert egy nő szép sokan azt hiszik, hogy ismeretlenül meglebegtetnek előtte egy vacsora- vagy akármilyen meghívást, akkor azt ő rögtön el is fogadja, csak mert úúúúú, biztos pénzes a fickó?! És miért kell eltűrnöm azt (igen, személyes tapasztalat), hogy csak a külsőm alapján ítéljenek meg, és spontán azért hívjanak el/meg valamire, mert szép vagyok, mert megd*gna? O.k. meg akar ismerni..hívjon ki a parkba, és ha megértjük egymást, hívjon el. De csak azért mert szép vagyok?! És ha amúgy egy sötét paraszt vagyok, vagy pszichopata? Miért akarna ismeretlenül velem tölteni elsőre több órát, vagy akár napot! ? Mert szép vagyok, és megd*gna..o.k.
És távozásul azért megkapom a "menőüzletember" névjegykártyát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!