Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak "könnyű" a társtal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak "könnyű" a társtalanság? Irigy vagyok! Ti nektek nem kell a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem ez az első eset, amikor olyasmit hallok egy nőtől, hogy "jól elvagyok egyedül" "most nem kell senki" "most épitgetem a karrieremet".

Engem sajnos ilyenkor megesz a méreg. Nektek tényleg ilyen laza? A pasi meg csak rohangálhat a nő után, teperhet, neki kell megtennie az első lépést, és nem azért mert jókedvében teszi, hanem mert ő is társat keres... és akkor jönnek a nők ilyen nagyképű, laza felfogással. Nektek nem kell pár? Sosem ültök néha egymagatokban, magatokba roskadva az egyedüllét miatt? Nektek tényleg ilyen könnyű?

2013. okt. 30. 01:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

1 fokkal nem vagy jobb :D

a kérdező kíváncsi arra h próbálod magadat bevédeni? :D

2013. okt. 30. 02:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát csak nem fogom hagyni, hogy egy ilyen kisgyerek itt pattogjon nekem :) De már kezdesz unalmas lenni, inkább rád hagyom az egészet, további jó "szórakozást".:)
2013. okt. 30. 02:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Kis gyerek? :D 18 vagyok :D

de még a kisgyerekeknek is több helyük van ebben a kategóriában ugye mert ők 12 évesen mi mindent megéltek már és büszkén is mesélik neked jogosan vágnak fel vele :D

Na ezt már szeretem! :D menekülj! :D

2013. okt. 30. 02:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Takarodjatok már vissza CoD-ozni.
2013. okt. 30. 02:33
 15/26 anonim ***** válasza:
12%
te meg metinezni!
2013. okt. 30. 02:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Erős túlzás és általánosítás a kérdésed. Nem kell azért sajnáltatnod magad, mert nem a lányok futnak utánad. Ha meg rád másznának a csajok, az lenne a baj, hogy milyen nyomulósak és könnyűvérűek. Sok nő van, aki nem talál megfelelő párt, pedig nagyon szeretne. Olyan nő ismerősöm is van, aki nagyon szereti a pasiját, de az sajnos csak ingyenpuncinak használja, pedig minden vágya, hogy ezzel a hülye fickóval élje le az életét. És még sorolhatnám.
2013. okt. 30. 02:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Na én pont ilyen vagyok :D Egyedül sokkal erősebbnek érzem magam, mivel rá vagyok szorulva h talpraesett legyek és feltaláljam magam, na meg a munkámból adódóan sokat utazok és nem hiányzik, h ez valakinek szemet szúrjon. Ha majd egyszer jön valaki, aki ezt eltudja viselni vagy esetleg velem tart, akkor állok elébe...de egyedül is teljes életet tudok élni :D sokkal boldogabb vagyok, mint amikor komoly párkapcsolatban éltem és ment állandóan a féltékenykedés meg a balhé :) persze, néha hiányzik, h valaki legyen mellettem...de ott vannak a barátaim, akikre bármikor lehet számítani :)
2013. okt. 30. 02:47
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező: hazudnak. Plain and simple. Ez a lehetőség még eszedbe sem jutott?

Még hogy nem kell a kapcsolat :) haha...de a Szent Biológiai Óra az ketyeg ám közben, tik-tak tik-tak, szóval ez csak egy bullshit, gyenge próbálkozás hogy lekoptassák a pasit. (végülis sikerrel járnak, mert hazug nő nem kell)

Sajna mivel a nők körbe vannak rajongva, megnőtt az arcuk, és azt képzelik (Bocsánat, kéBzelik!!!!!) hogy azt küldhetnek el a halál fszára akit akarnak.

A 2:02 meg tényleg egy gyöptégla troll, tőlem is kapta a mínuszt.

2013. okt. 30. 02:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és nagyon vágyom kapcsolatra. Annyira jó lenne egy férfit átölelni, megpuszilni, gyengéd szavakat súgni a fülébe, gyereket szülni neki... De az eszemmel tudom, hogy most nem állok készen egy kapcsolatra. Egyenlőre várnom kell, ami nagyon nehéz. Legszívesebben leteperném az első szembejövő férfit, de nem lehet.
2013. okt. 30. 03:19
 20/26 anonim ***** válasza:

Női nyelven kommunikálnak, és azt mondják a nőtársuknak, ogy jelenleg senki nincs, aki fel akarná szedni őket... hacsak nem extra bombázók, akik előtt sorban állnak a pasik.

Figyelj, én 20 évesen szedtem össze az első barátomat, most is vele vagyok. Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy a férfiak jönnek ide magukat sajnáltatni, aztán persze állnak sorba ők, de a rossz sorba. Mindegyiknek ugyanaz a típusú lány kell, akinél már vagy 20 másik srác kopogtat. Ahelyett, hogy mindenki kinyitná a szemét. Átlagos kinézetű, vagy éppen visszahúzódó lányoknak ugyanolyan nehezen párjuk, mint ugyanezen kategóriában a fiúknak. És mi még csak nem is próbálkozhatunk, mert ha a nő kezdeményez, akkor vagy r.banc, vagy biztos ki van éhezve... esetleg azért nem vonzó, mert túlságosan akarja.

2013. okt. 30. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!