Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak "könnyű" a társtalanság? Irigy vagyok! Ti nektek nem kell a kapcsolat?
Nem ez az első eset, amikor olyasmit hallok egy nőtől, hogy "jól elvagyok egyedül" "most nem kell senki" "most épitgetem a karrieremet".
Engem sajnos ilyenkor megesz a méreg. Nektek tényleg ilyen laza? A pasi meg csak rohangálhat a nő után, teperhet, neki kell megtennie az első lépést, és nem azért mert jókedvében teszi, hanem mert ő is társat keres... és akkor jönnek a nők ilyen nagyképű, laza felfogással. Nektek nem kell pár? Sosem ültök néha egymagatokban, magatokba roskadva az egyedüllét miatt? Nektek tényleg ilyen könnyű?
1 fokkal nem vagy jobb :D
a kérdező kíváncsi arra h próbálod magadat bevédeni? :D
Kis gyerek? :D 18 vagyok :D
de még a kisgyerekeknek is több helyük van ebben a kategóriában ugye mert ők 12 évesen mi mindent megéltek már és büszkén is mesélik neked jogosan vágnak fel vele :D
Na ezt már szeretem! :D menekülj! :D
Kérdező: hazudnak. Plain and simple. Ez a lehetőség még eszedbe sem jutott?
Még hogy nem kell a kapcsolat :) haha...de a Szent Biológiai Óra az ketyeg ám közben, tik-tak tik-tak, szóval ez csak egy bullshit, gyenge próbálkozás hogy lekoptassák a pasit. (végülis sikerrel járnak, mert hazug nő nem kell)
Sajna mivel a nők körbe vannak rajongva, megnőtt az arcuk, és azt képzelik (Bocsánat, kéBzelik!!!!!) hogy azt küldhetnek el a halál fszára akit akarnak.
A 2:02 meg tényleg egy gyöptégla troll, tőlem is kapta a mínuszt.
Női nyelven kommunikálnak, és azt mondják a nőtársuknak, ogy jelenleg senki nincs, aki fel akarná szedni őket... hacsak nem extra bombázók, akik előtt sorban állnak a pasik.
Figyelj, én 20 évesen szedtem össze az első barátomat, most is vele vagyok. Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy a férfiak jönnek ide magukat sajnáltatni, aztán persze állnak sorba ők, de a rossz sorba. Mindegyiknek ugyanaz a típusú lány kell, akinél már vagy 20 másik srác kopogtat. Ahelyett, hogy mindenki kinyitná a szemét. Átlagos kinézetű, vagy éppen visszahúzódó lányoknak ugyanolyan nehezen párjuk, mint ugyanezen kategóriában a fiúknak. És mi még csak nem is próbálkozhatunk, mert ha a nő kezdeményez, akkor vagy r.banc, vagy biztos ki van éhezve... esetleg azért nem vonzó, mert túlságosan akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!