Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy úgy szocializálódtam, hogy nem igazán beszéltem lányokkal?
nem tudom mi lesz igy, ha látok vkiket csókolózni azt olyan földöntúlinak érzem, főleg amikor egyéjszakás kalandokról hallok az tök fura
mintha egy burokban éltem volna komolyan.. kezdem szánalmasnak érezni a dolgot
20f
Én kis faluban nőttem fel (120 fő) és iskolán kívül nem nagyon találkoztam emberekkel.
Én pont 20 éves koromban szembesültem a világgal, amikor egyetemre kerültem. Egészen addig szinte mindenfajta szociális interakció teljesen idegen volt számomra (fiúkkal, lányokkal egyaránt).
Szóval normális is az eseted és nem is igazán... Úgyhogy jobb lesz, ha elkezded behozni a lemaradást.
Ha te annak tartod, hogy más aki nem sokban különb nálad a puncikban fürdik, de legalábbis sikereket ér el a nőknél (többet, mint te), csak mert szocializálta magát, akkor nem normális.
Irigyled őt, mi? Aki szocializáltabb és a nőkkel is jobban kommunikál. Te is szeretnél egy lánnyal beszélni olyan könnyedén, folyékonyan. Aztán megdugni. Vagy akár többet is.
Ha ez hiányzik akkor nyilván a jelenlegi állapot nem normális és változtatni kell rajta.
Barátnő? Az egy újféle pokemon?
P/21
(programozó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!