Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt olvastam, hogy van jelentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt olvastam, hogy van jelentősége, ha két ellenkező nemű ember megérinti egymást. Nagyon tetszik egy lány és arra gondoltam, hogy legközelebb elkérek tőle valamit és hozzáérek direkt a kezéhez. Ezt veheti jelnek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Elég sok alulkvalifikalt ember szolt hozza. Szerintem nagyon szép dolog amit irtal, manapsag kevés ember ad a részletekre. Azok is akik lefujjogtak, csak rohannak a tomeggel - arctalanul, jellemtelenul.

En is szoktam ilyenekre figyelni, es a kérdésedre válaszolva: igen, veheti jelnek amennyiben hozzad hasonloan mély lelku. Bar persze ez nem garancia.

21/f

2013. nov. 1. 15:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezen az oldalon nem mindenki jószándékkal válaszol egy-egy kérdésre, de ez van, azért annak örülök, hogy voltak olyanok is többen, mint például te, akik hasznosan kommenteltek, nekik és neked is köszönöm.:)
2013. nov. 1. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Segíteni próbáltunk... sorry

Sok itt a troll..

2013. nov. 1. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nekem szólt az alulkvalifált, nem tudom. Ha igen, akkor "kössz szépen". :/

Maga a megérinted és ránézel dolog az tök jó. Viszont az óó keresd már elő a diákod, megstírölöm és hmmm "jó fotó", az szerintem még mindig ciki. Olyan kisiskolásos.

De pl tollal simán jó. Ha egyből nem is vágja le hogy pontosan mi is volt ez, akkor is sok apró dolog után tudni fogja.

Azóta van valami fejlemény?

23 L

2013. nov. 2. 17:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Ja nem úgy gondoltam, hogy keresse elő, mert ott szokott lenni neki a padon néha, mivel a bérletével egy tartóban van és akkor gondoltam, hogy csak szólok neki, hogy adja oda.:) De végülis a toll is jó ötlet lehet, ha mosollyal kombinálom és a szemébe nézek, abból talán levenné...
2013. nov. 2. 17:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, szurkolok! :)
2013. nov. 2. 17:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2013. nov. 2. 17:53
 18/18 anonim válasza:
100%
Azóta mi lett? Sikerült? :)
2014. máj. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!