Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya pasik! Hol találtalok barátnőt?
Figyelt kérdés
Ha interneten, az oldal címét is írjátok meg!2013. okt. 29. 18:31
11/17 anonim válasza:
"Csúnya nincs, csak igénytelen. "
TÉVES!
13/17 anonim válasza:
Sehol! De ennek több oka van, pusztán azon túl, hogy magasságbeli, testtömegbeli, illetve arcszerkezeti paramétereim inkább taszítják vagy ellenem irányuló erőszakos cselekményekre késztetik a homo sapiens sapiens nőstény egyedeit. NÉzz szét ember, hol látsz te olyan lányt, nőt, akire azt tudnád mondani, hogy őt el tudnád képzelni gyerekeid anyjaként például? Ez csak egy dolog, gondolkozz el ezen, szerintem vágod mire célzok. A probléma összetettebb, ez a beteg társadalaom is felelős persze, hogy a lányok ennyire elzüllöttek, na meg a szép lányok többnyire sosem voltak lélekben is szépke, mivel elég volt a testi szépségüket bedobni egy-egy hím példány megszerzéséért. Míg, ha valóban anyának való lányt, nőt keresel, akkor sajnos nagy eséllyel egy testileg nem vonzó nőstény példányban lelheted meg a megfelelőt, de így már nem is olyan sok értelme van a párkeresésnek, hisz ki akarnak olyannal lenni, aki nem vonzza még szexuálisan sem, sőt inkább taszítja? Pedig sajnos ez mindkét nemnél megfigyelhető, a ronda srácok kedvesek, a ronda lányok kedvesek, mert nekik valami más értékkel kellett cssábítaniuk, ha már külsőre nem kellette a kutyának sem, no meg ők hajlamosabbak jobban magukba nézni és ráeszmélni, hogy vagy intelligenciával vagy kedvességgel kénytelen magukhoz láncolni az ellenkező nemből valakit. Persze ehhez olyan partner kell, aki szintén le tudja adni a szintet, amire én őszintén szólva jelenleg, fiatal srácként még képtelen vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy pár év és én is ide jutok, ha családot szeretnék. Mert kihalóban az értékes lányok és bizony az értékes lányok nem a szépséges tündérkék, hanem többnyire a szexuálisan nem vonzó, inkább taszító egyedekből kerülnek ki. De lehet, hogy túl pesszimista vagyok? Hmmmm.. *kib szott gondolkodó fej*
14/17 anonim válasza:
Csúnya férfi sehol sem találhat barátnőt.
15/17 anonim válasza:
Akkor kezdj kitermelni valami irtózatos mennyiségű zsozsót, ha ez megvan onnantól gyönyörű barátnőid lesznek! Hajrá!
17/17 szoty42 válasza:
nézd meg azt az endy vajnat :) :) ugy néz ki mint egy hörcsög xd mégis elég jó csajt talált!! a titok a pénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!