Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél rólam a haverjainak?
Van egy srác akit régebb óta ismerek már, és valójában mióta ismerem azóta beleestem valamilyen szinten de mivel sosem találkoztunk csak nagyon ritkán ezért hagytam ezt a dolgot...Volt egy tábor a nyáron, ahol ott volt ő is és én is, Szigligeten egy hetet... És ott beszélgettünk de semmi komolya dologról csak úgy átlagosan, és alapból se volt ez a beszélgetés valami hosszú, és én megpróbáltam neki elmondani, hogy kicsit nagyon beleszerettem... De utána nem volt semmi..... A napokban a legjobb fiú haverom aki mellesleg nagyon jóba van azzal a sráccal odajön hozzám, hogy a srác mondta, hogy beszélt velem a táborban, és hogy szerinte tetszik nekem meg ilyesmi...
Én úgy vagyok vele, hogy inkább gondolok úgymond a "rosszabbra", hogy szerintem tuti nem tetszem neki, de akkor miért mesélt rólam a haverjainak?
Előre is köszönöm, és kérlek titeket, hogy normális válaszokat!!:)
15/L:)
sok ilyen esetem volt, elmondja a haverjainak hogy te aztmondtad bejön neked, de attól még az esetek 95%-a azért mondja, mert van min röhögni meg van miről dumálni, de nem jösz be neki.
egyáltalán ne éld bele magadat
Hát azért kedvesen beszélt meg ilyenek de az tény, hogy utálom a haverjait!!! Ezért van az az idézet, hogy jobban szeretlek a haverjaid nélkül:))
Nem élem bele magam, csak reménykedni tudok, hogy ő más mint a többi!
Köszönöm szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!