Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna egy plasztikai heges mell látványa?
Sajnos már nem igen bírom elviselni a melleim méreteit, ezért szeretnék egy mellkisebbítő műtétet.
A melleim formája sem szép persze, mert a nagy súlyra azért hatott a gravitáció. 20 éves vagyok, és nagyon gondolkodom, hogy gyűjteni kezdek rá, de félek, a hegektől senkinek nem tetszene.
Nem a heges mell látványa érdekelne ha érdekelne a lány..
Mi bajod a melleddel? o.o Sokan szeretnének nagy melleket :o
De mint mondtam egyáltalán nem zavarna..
Van rajtam súlyfölösleg, de nem vagyok kövér. A melleim tehát nem a súlyfeleslegem miatt vannak.
Az a bajom, hogy egyrészt a hátam szétmegy tőle, nem tudok rendesen sportolni sem. Futás, ugrálós mozgások eleve kizárva. :/
Kényelmetlen vele öltözködni, melltartót egyenesen kínszenvedés találni (mondjuk még ez a legkevesebb.)
És nem is szépek, a bimbóudvarom nagy, és eléggé lógnak a melleim, semmi önbizalmam nincs emiatt.
Mint ahogy mondtam... Ha neked nem jó a melled akkor csináld meg azt a műtétet... Ha valaki szeret akkor nem fogja érdekelni hogy van a melleden heg...
#2 voltam :)
Ha már tényleg nagyok, és eü-i bajaid vannak tőle(pl hátfájás),akkor lehet társadalombiztosításra megcsináltatni,vagy kedvezménnyel,vagy teljesen ingyen.
DE:
Én más ok miatt,mindig szerettem volna műtétet.Nekem is a méret és a forma,ami problémás.Viszont én nagyobbat,kerekebbet is szerettem volna.
Aztán rájöttem, hogy mi van,ha elrontják.Sok-sok előtte-utána fotót láttam,és őszintén egyik sem tetszett...És garantálni egy orvos sem tudja, hogy na pont ilyen lesz.Nálam felvarrás pl nem is kellene.Szóval tényleg egy 2-3centis heg lenne a hónaljamnál(mert lehet már hónaljnál is betenni a lufkókat).
Szerintem mielőtt a pénzgyűjtésbe kezdesz, először menj el egy plasztikai sebészhez konzultációra.Már egy konzultációnak is borsos ára van: 10-20 ezer forint MINIMUM egy pár perces,v félórás konzi...
Először tudd meg, hogy mellbimbóudvar kisebbítéssel lehet-e a melleid méretéből is kisebbet csinálni.Mert ha igen,akkor nagyon szép mellet tudnak majd neked csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!