Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak Neki még?
Figyelt kérdés
van egy srác aki már egy éve tetszik de nem kezdeményeztem meg semmi mert volt bnője. 10napja ért véget a kapcsolata most bejelöltem fb-n (nekem ehhez nagy bátorság kell ám) nem igazolt vissza de rámírt hg honann ismerem pár alap dologról beszéltünk közben töröltem a felkérést mert megbolondult az agyam, de utánna még írt aztán elsem köszöntünk és már nem beszélünk. nem akartam így elbszni mert ebben az egy évben mindig róla álmodoztam és ahhhw az is álom volt hg vele beszéljek és msot megtörtént. szerintetek írjak neki még hg akk szia! avgy valami?2013. okt. 29. 00:10
1/8 anonim válasza:
Előbb tanulj meg helyesen írni!Majd utána,azt csinálsz amit akarsz!
2/8 A kérdező kommentje:
mer mit írtam helytelenül? am annyira utálom hg minden egyes kérdésnél van egy helyesírási kézikönyv vagy mi..
2013. okt. 29. 00:15
3/8 anonim válasza:
Valld be neki,hívd el valahova...
Ha ehhez nincs bátorságod,akkor sosem leszel boldog...
4/8 anonim válasza:
Semmi vesztenivalód nincs. Írj neki, az álmokért tenni kell. - semmit nem kapsz csak úgy. Különben meg mi van, ha nem jön össze? Rosszabb nem lesz a mostani helyzetnél, legalább tovább tudsz lépni.
Bátorság (:
5/8 anonim válasza:
Áh bocsi,de elszúrtad már ott, hogy visszavontad a felkérést....
6/8 anonim válasza:
Nem szúrtál el semmit. Ha a srác akarna valamit, akkor bejelölne, vagy írogatna még, aztán megtörténne az első találka, stb. De lehetséges, hogy ez a 10 nap nem volt neki elég, hogy kiheverje az előző kapcsolatát.
7/8 anonim válasza:
Ha ő nem ír, akkor hagyd a fenébe!
8/8 A kérdező kommentje:
rendben.köszönöm!(:
2013. okt. 29. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!