Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú! Rég dumáltunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú! Rég dumáltunk, de csak facebookon tudunk beszélni, mert máshol lakik. Mit írjak neki? SEGÍTSÉÉÉG!

Figyelt kérdés
Régen tetszettem neki, de ezt nekem nem mondta soha. Most már én zúgtam belé, de nem tudom, hogy ez még kölcsönös-e. Régen dumáltunk, szeretnék neki mondani valamit, de nem tudok mit. Szeretnék vele találkozni, de nem tudom, mit szólna ehhez! SEGÍTSETEK KÉRLEK!!! O.o

2013. okt. 28. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
"szia! ezer éve nem hallottam felőled. mi újság van? még mindig .." és oda beszúrsz valamit. mi nehéz van ebben?
2013. okt. 28. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Majd akkor segítek, ha nem fogod azt feltételezni, hogy ez a jelentéktelen "probléma" előbbre való a többi kérdésnél.

Írd neki, hogy múúú

3/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan írd meg sztem az érzéseid
 4/8 anonim válasza:

én ismerek valakit, akinek ugyanilyen problémája van.

sajnos még ő sem találkozott az illetővel

2013. okt. 28. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi, amúgy nem mondtam, hogy előbbre való! ha csak bunkóskodni tudsz (2) akkor nem kell írni. Pláne ha nem érdekel. Tudod van az a mondás, hogy ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Néhányakra ráillik...rád is! ;)

A többieknek köszönöm, de nem merem elmondani amit érzek, mert ő nem az a típus, aki ...ha értitek

2013. okt. 28. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem mondtad de felesleges kamuznod, hogy nem ez volt a célod azzal, hogy: "SEGÍTSÉÉÉG!" ami egyrészt teljesen indokolatlan a kérdés szempontjából másrészt kilométerekről kitűnik a többi kérdés közül.

Szóval felesleges adnod az ártatlant. Mellesleg mi sem tudjuk mit szólna ahhoz, ha találkozni akarnál vele, talán kérdezd meg...

2013. okt. 28. 20:01
 7/8 anonim válasza:
nem akartam bunkóskodni, csak eszembe jutott ez.O.o
2013. okt. 29. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
nem az volt a célom, csak már hetek óta emiatt vagyok szarul és..és ma láttam, de... mindegy..
2013. okt. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!