Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is így van: ronda pasinak ronda csaj, szép pasinak szép csaj jut?
helike, a pénz vonalát hanyagoljuk, nem vagyok gazdag és mivel látássérült vagyok, jogsim se lehet soha..
80%os látássérüléssel még lát az ember, tudja, hogy akit néz az szép e vagy sem.. meg a vetélytársak számából is tudom:D
és nem mondtam, hogy szétszexuáltam az utcát, egyáltalán nem így van.. a 7ből aránytalanul kevés volt meg, és elismerem, hogy volt ahol a lány mondta, hogy nem akarja (bár én is elítélem, ha 15 éves lányok dugnak, úgyhogy egy rossz szavam sincs:D) de volt olyan is, hogy én mondtam nemet... ez mindig helyzet és kapcsolatfüggő, amúgy a szex igencsak sokadik helyet foglal el a rangsorolásomban
hogy miért kellek a lányoknak? mert odafigyelek rájuk, ilyen egyszerű.. az általad közkedvelt témák nemigen jöhetnek szóba, mert megkaptam már, hogy "borotválkozz már meg" meg ahhoz szólnia sem kell senkinek, hogy tudjam, hogy sóher vagyok.. nincs sok pénzem, úgyhogy megszámolom amit elköltök..
de még azok is, akik mondták, hogy nem vagyok éppen egy helyes pasi, még azok közül is volt amelyik a barátnőm volt...
egyszerű lépései vannak a dolognak.. egy beszélgetés pl:
1. köszönök mosolyogva
2. megkérdezem hogy van, mi újság van vele
3. ha azt mondja semmi, akkor kérdezek olyat, hogy "mit csináltál a hétvégén?".. ha azt mondja, hogy aludt és evett, akkor megkérdezem mit evett, miért aludt annyit, mi a tervei a hétre, kivel találkozik, hogy megy a suli, satöbbi...
4. a válaszaira reagálok én is, elmesélem én is a hétvégémet, esetleg egy új dolgot ami mostanság történt
5. megdícsérem a ruháját/fülbevalóját attól függően, hogy az átlagtól melyik tér el.. ha egyik sem, akkor azt mondom, hogy "milyen csinos vagy ma:)"
6. őszinte vagyok, és hagyom, hogy ezt ő is lássa.. például van egy barátosném aki zongorista akar lenni és ténylegesen csak ez jár az eszében, és magyaráz dolgokat, hogy ez a darab milyen jó és hogy a nemtom melyik hangköz így meg úgy... és mondom, hogy "örülök a lelkesedésednek, de fogalmam sincs miről beszélsz".. és erre azt mondja, hogy "nem baj, de jó így elújságolni, meg te legalább meghallgatod amiről beszélek"
akció-reakció.. mondd valamit, én átgondolom mit mondott, elgondolom hogy az jó élménye lehetett vagy sem és aszerint reagálok, amit ő gondolhat.. felveszem az ő gondolkodásmódját.. ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor kimutatod azt, hogy "háát ebből egy mukkot sem értettem, magyarázd el"
érzik az érdeklődést, mert ténylegesen érdeklődöm feléjük.. és azt érzik, hogy "végre valaki aki meghallgat és megérti, hogy mit érzek, mit gondolok"
nem nagy ördöngősség, csak figyelni kell...
és helike, tudtommal neked vannak lánybarátaid.. több mint fiú.. és ha tényleges barátaid, akkor tudnod kell minden bajukat, bánatukat.. mert a lányok szeretnek egymás között pletykálni, de egy hímben jobban megbíznak, szívesebben mesélnek nekik
minden a reakción múlik, és nem úgy kell odamenni hozzájuk mint egy kéregetőnek, hanem mint egy velük egyenrangú lénynek, ami nem akar mást, csak egy kis mosolyt csalni az arcukra, és nem kér érte semmit... pedig kapni fog:)
Az első két válaszadónak van igaza. Zöld kezet kaptak!!!
Átlagos pasinak se jut semmilyen csaj, nemhogy ronda pasinak...
"Nem a rondaságotok nem jön be a nőknek, hanem az önmagatokat sajnáltató, szerencsétlen viselkedésetek meg rinyálásotok."
És mit gondolsz, ennek vajon mi lehet az oka? Még véletlenül sem ti tehettek róla, ugyanmár...Nem kérünk a bullshittelésből, köszipuszi.
Kaptad is a mínuszt.
11:35 úgyszintén, trollkodásért.
Gazdag pasinak bármilyen csaj jut. Átlagos és ronda pasinak semmilyen. Ez a nagy büdös magyar valóság...
11:20, van jobb ötleted? Vagy csak kaffogni, trollkodni tudsz? Kaptad a mínuszt hülyegyerek.
"és helike, tudtommal neked vannak lánybarátaid.. több mint fiú.. és ha tényleges barátaid, akkor tudnod kell minden bajukat, bánatukat.. mert a lányok szeretnek egymás között pletykálni, de egy hímben jobban megbíznak, szívesebben mesélnek nekik "
Igen, emiatt tudom, hogy a férjeik milyen ostoba, faarcú, agresszív, többnyire büntetett előéletű férfiak, akiket ha meg is csalnak, pont egy ugyanolyan típussal teszik.
De itt az oldalon is van erre példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__34..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!