Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is így van: ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is így van: ronda pasinak ronda csaj, szép pasinak szép csaj jut?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 10:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem a rondaságotok nem jön be a nőknek, hanem az önmagatokat sajnáltató, szerencsétlen viselkedésetek meg rinyálásotok. Gondolom ha csak rátok néz egy csaj, már nyaljátok is a talpát meg tapadtok rá, ami ijesztő és gusztustalan. Az én barátom is a többi nő szerint ronda, sőt még dagi és csóró is, én mégis nagyon szeretem, mert a legjobb ember akivel valaha találkoztam, elképesztően intelligens és magával ragadó a modora. Ne a nőket okoljátok a saját sikertelenségetekért, ha képtelenek vagytok feledtetni a rondaságotokat velük akkor ott bizony bennetek van a hiba.

Ja és nem olyan nőknél kéne próbálkozni, akik 10/10-esek és még vastag pénztárcával is csak a szépfiúknak van náluk esélye, mert azok még jó hogy kiröhögnek, az tényleg szánalmas.

2013. okt. 28. 11:20
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem mindig van így. Láttam már szép lányt egy kevésbé szép fiúval, és fordítva. Szerintem meg nem baj, hogy ált. ilyenek a kapcsolatok. Mindenki olyat próbál választani magának, amilyen ő maga is, senki sem keres kifejezetten csúnyábbat. :) :D Szebbet már lehet, de akkor meg lehet a másik fél miatt bukik a dolog :D . Nagy igazság: külső megfog, belső megtart.
2013. okt. 28. 11:32
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

ezaz! gyűlölködjetek! töröljétek a válaszomat! akkor is úgy marad, ahogy írtam...

lehet haragudni a világra, lehet utálni a páwákat, a ringyókat, a menőket, a kapafogat, a pattanásokat, a szemüveget, a zsíros hajat, akármit! de ettől ti nem lesztek előrébb!

csajt akartok? akkor szedjétek már össze magatokat! amíg elhiszed azt, hogy neked nem jut sose csaj, addig tényleg nem fog!

szőrös vagyok, alacsony, kezdek kancsalítani és a látásom is egyre romlik, amit szemüveggel nem lehetk ompenzálni... és sörhasam van 20 évesen... és az elmúlt 4 évben 7 barátnőn vagyok túl, és elég csinos volt mindegyik, elhihetitek:P

a különbség köztetek és köztem annyi, hogy nekem eszembe se jutott, hogy a külsőm miatt ne tetszenék valakinek... kaptam pár kosarat is, persze, és láttam ahogy a csajt egy másik pasi elvitte, akiről tudtam, hogy nem olyan jó vásár, mert ismertem a srácot.... aztán megláttam a lányt milyen egy párkapcsolatban és hálát adtam az égnek, hogy nem én vagyok mellette, mert nagyon fusztráló...

ha kosarat kaptam mindig arra gondoltam, hogy valamit elszúrtam, nem tetszik a stílusom a lánynak.. a szöveggel általában nincs gond, mert kiismerem a lányokat, tudom kinek milyen típusú humor tetszik...

ennyi az egész! nem hiszed el ezt a maszlagot, és odafigyelsz a lányra, és a kedvére teszel! ti itt csak önzőztök, hogy "igenis jár nekem is egy nő!!!"

mi az, hogy "...szép csaj JUT"? mi az hogy jut? hol osztják a nőket?:D sehol! a lányok szeretik, ha odafigyelnek rájuk.. több nem is nagyon kell hozzájuk... ja meg egy kis türelem és két csomag zsepi, hogy mehessenek pisilni..:D

2013. okt. 28. 11:35
 14/27 anonim ***** válasza:
47%
13-as :DD Ott a pont! Isten vaaaaaagy !!! :D
2013. okt. 28. 12:31
 15/27 anonim ***** válasza:
13: A leírásod alapján még így is adonisznak számítasz hozzám képest. Egy valóban ronda fiú lehet bármennyire kedves vagy figyelmes úgyis kosarat kap a lányoktól csakis a külseje miatt.
2013. okt. 28. 12:34
 16/27 anonim ***** válasza:
15-ös..!! Ha próbálnál kicsit változtatni például öltözködésben vagy másképp állni a dolgokhoz talán a lányok is más szemmel néznének.
2013. okt. 28. 12:38
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

13as vagyok

kizárt!

nem azért kap kosarat mert ronda

hanem mert úgy viselkedik, hogy ronda:D

tehát pl kiscit kézzelfoghatóbban a dolgot:

ha pl egy átlag anyagi helyzetben lévő ember találkozik egy átlag anyagi helyzetben lévő emberrel, és ha csak a pénzt vesszük szempontul, akkor a beszélgetésük kiegyensúlyozott lesz

ha egy gazdag ember egy nála szegényebbel találkozik, akkor már sok esélye van rá, hogy lekezelően beszéljen a szegényebbel

és fordítva! a szegény kicsit hízelgően, vagy túl kedvesen fog szólni a gazdaghoz, mert úgy érzi kompenzálnia kell azért, mert ő szegény... és a köztük lévő anyagi különbözetet kedvességgel, szívélyességgel próbálja csökkenteni

persze ez csak akkor érvényes, ha a szegény a későbbiekben is akar találkozni a gazdaggal.. mert ha nem, akkor elküldheti a búsba:D

vagyis az egyetlen módja annak, hogy normális beszélgetés és kapcsolat alakuljon ki, az az, ha a két felet egyenlőnek tekinted!

és most fordítsuk át a fent leírt anyagi dolgokat szépségre, illetve csúfságra... tegyük fel, hogy a gazdag a szép, de csak azért, mert átlagosan több ember társítja ezt a kettőt pozitívumnak

ha Te tudatában vagy annak, hogy csúnya vagy, és a másikat szépnek találod, akkor tudat alatt is magadat kevesebbnek fogod értékelni, emiatt indul a kompenzálás, a túl szívélyesség... és ezt a nők elég pontatlanul és sértően hernyóságnak, nyálasságnak, tapadósnak titulálják, és nem tetszik nekik

amíg a felfogásban létezik a szép és a csúnya fogalma, addig nem lesz könnyű dolga az önmagukat csúnyának vélt férfiaknak!

úgy kell odamenned a nőhöz, hogy "szép vagy, de leszarom":D

a lányokat nem ritkán bosszantja, hogy csak a külsejük miatt érdeklődnek irántuk.. mármint hogy észrevehetően csak a külsejük miatt!

mindkét fél egyenlőnek akarja érezni magát a másikkal, csak a férfiak túl lent helyezik el magukat, és túl fent a nőket! és ez gátolja a kommunikációt!

szoktam mondani lányoknak hogy "csini vagy".. de ezt nem úgy, hogy "hm.. csini vagy, hogy vagy mostanság?"... hanem úgy, hogy "hogy vagy? képzeld velem ez történt.. ja amúgy csinos vagy".. tehát hogy érzékeljék, hogy nem a külsejük miatt érdeklődöm irántuk, de azért bókolni is kell, mert azt szeretik:D

szóval nincs csúnya meg szép! ember és ember van! a nők is szeretnének kommunikálni a férfiakkal, nem csak a férfiak a nőkkel!:D

2013. okt. 28. 12:48
 18/27 anonim ***** válasza:
16: Hiába változtatnék, a nők akkor is csak egy ocsmány férfit látnak maguk előtt.
2013. okt. 28. 13:11
 19/27 anonim ***** válasza:

Pont erről beszéltem :)

Legalább ha nem hívnád magadra a nők figyelmét azzal hogy csúnya vagy..! Legyen már egy kis önbizalmad.. becsüld már magad ennyibe. Tudom sokan vannak akik önbizalomhiányban szenvednek.. de ez már beteges.

Miért érzed ezt? Nem hinném hogy 6 lábad van vagy 9 szemed :DD Nem vagy mutáns, csak egy átlagos ember, átlag alatti önbizalommal.

2013. okt. 28. 13:23
 20/27 anonim ***** válasza:

"mi az, hogy "...szép csaj JUT"? mi az hogy jut? hol osztják a nőket?:D "

Hát a maradékból "jut" a párkapcsolati piacon. Azaz nem "jut".

Szóval azt állítod, hogy sörhasad van, nem látsz (tényleg, ha nem látsz, honnan tudod, hogy nem volt csúnya az utóbbi 7 barátnőd? :D ), és szétszexuáltad a fél utcát.

Nos, ha ez igaz, akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy ezek a nők miért voltak veled és miért kellettél nekik? És ha ezt megválaszoltad, légyszi írd le, hogy mi is tudjuk meg, hogy miről hallgatsz.

Neki is van egy kis sörhasa, mégis szeretik a lányok:

[link]

2013. okt. 28. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!