Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha rácsaptok egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha rácsaptok egy lány seggére azt miért csináljátok? Lécci írjatok kort is! =)

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Mert megtehetjüK? miért ne? :D mert csak :D
2009. nov. 13. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
tetszik a reakció, bármi legyen is az!
2009. nov. 13. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván mert jó segge van. Habár én nem szoktam senkinek, kicsit bunkóság, de van aki szereti. 16/F
2009. nov. 13. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

én a menyasszonyomét szoktam csapkodni.persze nem ütni vágni csak ugy lazán. ö szereti. meg nemtom. ez nálam megszokott :)

22/f

2009. nov. 13. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Én csak barátnőmét szoktam.

Régebben sem csapdostam ,mert szerintem igen csak bunkóság. Akit tisztelek és tartok valamire annak nem csapdosom csak úgy a seggét. Akivel kapcsolatba vagy azzal más mert az csak játékosság :)

2009. nov. 13. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Én se szoktam csapkodni. Simogatni sokkal jobb mulatság.

Amúgy olyankor lehet, ha még olyan korai a kapcsolat, hogy zokon venné, ha a mellét simogatnád - és mégis ki szeretnéd fejezni az érzéseidet szavak nélkül.

2009. nov. 13. 21:26
 7/8 anonim válasza:
70%

22/F

Én nem tartom a mellsimogatás korai korszakának. Valahogy a mell az érzékenyebb dolog, ritkábban, óvatosabban fog hozzá, meg nyilván csak kettesben játszik vele.

A popsi más. Mikor magadhoz húzod a kedvesed az öledbe zárod, akkor ő felül ölel te meg alul a popsiánál fogod. Így "szükségszerűen" ott a kezed. És hol simized, vagy ha vadabbat mond akkor paskolod. Játékosság miatt is talán.

De idegeneknek nem jut eszembe nekem se hogy a seggét csapkodjam. Ezzel csak a barátnőmet tisztelem meg :) Meg a mellsimogatással is csak őt illetem. Mik nincsenek...

2009. nov. 14. 02:17
 8/8 anonim válasza:
23%
en nm szoktam sztem is bunkosag...de ha engedi miert ne..:d
2009. nov. 15. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!