Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar ha egy lány "ott" nem túl esztétikus?
Figyelt kérdés
Úgy értem eléggé nagyok a kisajkak...(de hülyének érzem magam ahogy ezt leírtam). Tényleg nem szép, tudom, de a kérdés, hogy ez mennyire zavaró? Tudom hogy egy komoly kapcsolat nem ettől függ, de akkor is sz@rul érzem magam e miatt...részben ezért sem volt még senkim. Még ha "el is fogad" így, akkor is rossz érzés...2013. okt. 28. 08:26
1/9 anonim válasza:
Engem nem zavar. Szex szempontjából szinte mindegy, nyalásnál meg más-más élmény a kilógó kisajkakkal meg a kicsi kisajkakkal. 23/F
2/9 anonim válasza:
barátnőm ugyanígy volt mint te, nagyon aggódott, pedig hidd el egy normális fiút ez nem érdekel, és mindegy mekkora szép az :)
3/9 anonim válasza:
nem zavaró egyáltalán :) nem lenne bennem rossz érzés e miatt. Olyan nincs, hogy szép punci. A punci az punci :D
4/9 anonim válasza:
Rohadtul beteg a világ, ha ez egyáltalán fölmerülhet kérdésként.
5/9 anonim válasza:
Nem zavar.. Nekem meg nem nagy a péniszem, mégsem érzem tőle rosszul magam, pedig annak fontosabb szerepe van a szexben. :)
6/9 anonim válasza:
Nem lesz az csúnya annak akinek először megmutatod...
Ha tényleg ennyire zavar téged, akkor meg egy (szerintem nem túl olcsó) műtéttel meg lehet oldani a problémádat.
7/9 anonim válasza:
Engemet zavar, kicsit visszataszító.
Bocs, de nekem ez a véleményem.
23f
8/9 anonim válasza:
Képet!
Amúgy tuti csak bebeszéled magadnak, hogy csúnya, én még csúnya puncit nem láttam.
9/9 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megállapítani leírás alapján, minden punci más és más.
Olyan mintha azt mondanám, hogy lógnak a heréim, lehet az visszataszító is meg vonzó is.
Rakj fel, vagy küldj képet, csak akkor tudunk rendesen válaszolni.
De így leírás alapján szerintem engem nem zavarna, lehet, hogy még tetszene is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!