Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha hazavinnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha hazavinnétek egy nagyon szép lányt, és az ágyban derülne ki, hogy pénisze van, mit tennétek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 00:44
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
körbe röhögném aztán vissza vinném xD neem igaz :D mondanám neki hogy ez így nem fog menni
2013. okt. 28. 00:49
 12/22 anonim ***** válasza:

Én elsírnám magam nevetés közben és megkérdezném tőle, hogy azért ezt mégis hogy gondolta?

Lehet, hogy belemennék valamibe, mert ilyenben nem hiszem, hogy minden nap része van az embernek de így jelen pillanatban nem tudom. Azt hiszem, hogy inkább meggondolnám magam. Nem szeretnék túlságosan a lelkébe gázolni de én a lányokat szeretem :D

2013. okt. 28. 00:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez egyszerűen kizárt dolog. Nagyon látszik egy lányon, ha nem lány... tök mindegy, hogy mennyi női hormont vett be addig. Azért annyira nőiesek az ázsiai hímnők, mert ott már 18 év alatt lehet szedni ezeket a szärokat. De a civilizált nyugaton 18 a korhatár ezért addigra már az elsődleges nemi jegyek dominálni fognak...

Max azt tudom elképzelni, hogy egy hermafroditát sikerül hazavinnem... de hogy őszinte legyek, leszärnám. Ha tényleg jól néz ki és minden rendben van vele, akkor hajlandó vagyok eltekinteni ettől a bibitől és puncija még attól van, ahova tudom dugdosni a vakológépemet.

2013. okt. 28. 00:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Most eszembe jutott erről egy régi GYIK-es kérdés, ahol egy csávó belinkelt egy honlapot, ahol transzvesztiták voltak lefényképezve. Majd ki kellett tölteni egy tesztet, hogy a képen lévő személy valóban nő, vagy csak egy transzi. Hát, mit ne mondjak, jó sok pasi megbukott :D
2013. okt. 28. 01:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha már ott van akkor s..rnék rá,keresnék valami nyílást ahová begyömöszölhetem a farkincám :D :D :D
2013. okt. 28. 01:02
 16/22 anonim ***** válasza:
az nem traveszti, transzis honlap. ázsiaiakkal! azért nehéz
2013. okt. 28. 01:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem mindig lehet megmondani, hogy transzi, nagyon durva mennyire hiteles operációk vannak manapság:D
2013. okt. 28. 01:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha életembe elő fog fordulni ilyesmi valószínűleg a Jim Kerry-s módszert alkalmaznám abból az sokak által látott és szeretett filmből...
2013. okt. 28. 05:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Ahogy Torrente mondaná: ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni
2013. okt. 28. 07:11
 20/22 anonim ***** válasza:
elásnám a kertben
2013. okt. 28. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!