Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha hazavinnétek egy nagyon szép lányt, és az ágyban derülne ki, hogy pénisze van, mit tennétek?
Én elsírnám magam nevetés közben és megkérdezném tőle, hogy azért ezt mégis hogy gondolta?
Lehet, hogy belemennék valamibe, mert ilyenben nem hiszem, hogy minden nap része van az embernek de így jelen pillanatban nem tudom. Azt hiszem, hogy inkább meggondolnám magam. Nem szeretnék túlságosan a lelkébe gázolni de én a lányokat szeretem :D
Ez egyszerűen kizárt dolog. Nagyon látszik egy lányon, ha nem lány... tök mindegy, hogy mennyi női hormont vett be addig. Azért annyira nőiesek az ázsiai hímnők, mert ott már 18 év alatt lehet szedni ezeket a szärokat. De a civilizált nyugaton 18 a korhatár ezért addigra már az elsődleges nemi jegyek dominálni fognak...
Max azt tudom elképzelni, hogy egy hermafroditát sikerül hazavinnem... de hogy őszinte legyek, leszärnám. Ha tényleg jól néz ki és minden rendben van vele, akkor hajlandó vagyok eltekinteni ettől a bibitől és puncija még attól van, ahova tudom dugdosni a vakológépemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!