Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek milyen ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek milyen ez a test? (képpel)

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok tetszik-e a lányoknak.

Még annyit hozzátennék, hogy még tervezek fogyni pár kilót.

[link]

2013. okt. 28. 00:08
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Zoknit levehetted volna!!! de nem rossz
2013. nov. 20. 14:29
 42/47 anonim válasza:
mi a f***om bajotok van a zoknijával? manapság már zoknit is ciki hordani? mi lesz a következő, ne hordjak sapkát sem, vagy esetleg kesztyűt? aztán eljutunk majd oda hogy télen egy szál f***ba fogok suliba járni?
2014. márc. 19. 00:37
 43/47 anonim ***** válasza:
Nem, de ha egy félmeztelen képet csinálok magamról, akkor ha már minden ruhát levettem magamról akkor a zokni se maradjon, ugyan ez van szex közben is..meztelen, de mégse.. a strandon se fürdőruha kombóban rohangálunk ;)
2014. márc. 21. 22:40
 44/47 anonim ***** válasza:

Tényleg jó így! Legalábbis engem meggyőzött :)

20/L

2014. márc. 28. 04:37
 45/47 anonim ***** válasza:
pasi vagyok de azért irok. kar váll egész jó viszonylag szálkás is. comb vádli átlagos has mell hát nem látszik pedig hidd el számit a csajoknál:D
2014. ápr. 20. 04:31
 46/47 anonim ***** válasza:
tökéletes :)
2014. máj. 1. 12:09
 47/47 laura589 válasza:
bocsi de nem olyan a tested mint egy husz evesnek hanem mint 50 eves öreg tatának
2014. máj. 1. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!