Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen ez a test? (képpel)
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok tetszik-e a lányoknak.
Még annyit hozzátennék, hogy még tervezek fogyni pár kilót.
2013. okt. 28. 00:08
31/47 anonim válasza:
De látom nem mersz küldeni mert olyan csunya vagy hogy ányád csuzlival etet.
33/47 anonim válasza:
25.válaszolo kapd be te is a kérdezönek ha már ennyire véded!
35/47 anonim válasza:
Ijesztő és/vagy furcsa beállás, bocsi 15l.
''Küldsz'' tanulj meg beszélni, szegény kérdező kérdéséhez ennyi felesleges hülyeséget, komolyan:/
36/47 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszel. Megcsikizném az ánuszodat.
56/F
37/47 anonim válasza:
Szerintem pont így vagy jóó:) nem kell fogynod :)én személy szerint nem szeretem a kockás hasú pasikat.. jobban szeretem ha ven egy kis pocakjuk ^^
38/47 anonim válasza:
Zsíros vagy, cserébe nem vagy izmos. Nincs ezzel baj, nem lehet mindenki Calvin Klein modell (én sem vagyok az). Viszont én ennél jobban nézek ki, és mégsem a testemmel menőzök...
39/47 A kérdező kommentje:
Nem menőzök csak egy kérdés volt.
2013. nov. 20. 14:19
40/47 anonim válasza:
tetszik a karod:) és ne fogyjál! 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!