Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas ez egy fiútól?
Ismerőseim legnagyobb része egyfolytában ilyen nagymellű,sminkelt,tökéletes lányok után futkos.Mindig mutatják hogy milyen jó csaj stb..de engem egyáltalán nem vonzanak.Van például a suliban 2 lány mindekettő ilyen kis csendes,aranyos,nincs tökéletes alakjuk,nem is sminkelik magukat nagyon de engem mégis ők érdekelnek nagyon.Olyan kis aranyosak,ártatlanok,rejtélyesek.Sokkal szexibbek mint egy "szupercsaj".
Ciki ha egy fiúnak a kevésbé jó csajok tetszenek?
első szabály:
kerüld azokat a lányokat, akiknek feltűnési viszketegségük van. - majdnem minden lány, aki jól néz ki, napi 300 képet legyárt, hogy dicsőítse magát mondjuk a facebookon.
Akinek több képe van kint mint 20 - csak magáról - az mind ilyen csaj. Üres.
Miért lenne szánalmas?
Ő azt szereti, ahogy én is az agyonszteroidozott, magas gazdag nagy pélojú palikat. :$
szerintem ez tök jó! örülök, hogy ezt mondod mert én is ilyen vagyok.
egy nem szupercsaj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!