Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas ez egy fiútól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas ez egy fiútól?

Figyelt kérdés

Ismerőseim legnagyobb része egyfolytában ilyen nagymellű,sminkelt,tökéletes lányok után futkos.Mindig mutatják hogy milyen jó csaj stb..de engem egyáltalán nem vonzanak.Van például a suliban 2 lány mindekettő ilyen kis csendes,aranyos,nincs tökéletes alakjuk,nem is sminkelik magukat nagyon de engem mégis ők érdekelnek nagyon.Olyan kis aranyosak,ártatlanok,rejtélyesek.Sokkal szexibbek mint egy "szupercsaj".

Ciki ha egy fiúnak a kevésbé jó csajok tetszenek?

2013. okt. 27. 23:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen ez túl szánalmas ilyen kérdéseket kiirogatni van vagy száz másik ilyen csak meg variáltad
2013. okt. 27. 23:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ritka értelmes, érett férfi benyomását kelted ezzel a gondolkodásmóddal és hozzáállással.

Szerencsére a barátom is ilyen, és nagyon okosnak, érettnek tartom ezért a felfogásért.

22/l

2013. okt. 27. 23:21
 3/18 Komplikato ***** válasza:
100%
Rossz a kérdés. A "jó csaj" az aki NEKED tetszik, aki neked érdekes. Minden más csak rizsa.
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán. Inkább az üresfejű ismerőseid azok.
 5/18 A kérdező kommentje:

Első: sicc aludni.

A többieknek köszönöm a választ.

2013. okt. 27. 23:22
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
Hát csak nehogy később valamelyik kis aranyos csaj átbaszon,tudod a látszat nem minden,a két "nő típus" között az a külömbség szerintem hogy a bomba nőkhöz nem köt semmi csak arra kell egyszer,kétszer,háromszor ahányszor csak lehet stbstb.Ha pedig az aranyos lányokat választod feléjük érezni is fogsz csak megvan az esélye hogy ők nem és hát akkor szívásvan.Szerintem elég fiatal vagy még én tapasztaltból mondom hogy jobb az első verzió ameddig csak lehet rá érsz komoly kapcsolatozni 20-25 évesen.
2013. okt. 27. 23:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Az.
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha ez szánalmas, akkor én is az vagyok :D

Mondjuk szerencsére a barátaim nagyrésze is így gondolkodik, szóval talán a környezetem teszi... nem tudom :)

Nem gond, nyugi. Bár én fiú vagyok, de nálam is nyerő pont ha mondjuk beszélgetőpartnert kell választani.

9/18 anonim ***** válasza:
Úgy pontosabb lett volna, hogy neked a _szerintük_ kevésbé jó csajok számítanak "szupercsajnak".
2013. okt. 27. 23:25
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#6 Csak az értelmes nőnek 20-25 évesen nem fog kelleni az, aki fiatal korában ribiket kúrogatott. Legalábbis nekem nem kellene hímribi. :D
2013. okt. 27. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!