Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik neki vagy nem? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik neki vagy nem? (bővebben alul)

Figyelt kérdés
van egy barátnőm aki az osztálytársával (fiú) 7éve ismerik egymást. nagyon jóba vannak mindig hülyülnek meg viccelődnek stb! amikor találkozunk (én a barátnőm és az afiú) akkor a fiú mindig a hátára ugrál meg piszkálja stb! ez azt jelenti hogy tetszik neki vagy csak haverjaként szereti?
2009. nov. 13. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak haver. Azért több kéne pl:mosoly :) Szal érted xD
2009. nov. 13. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
akármelyik lehet..
2009. nov. 13. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Sztem csak haverként szereti. :)Sőt elég valószinű :)

2009. nov. 13. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Valszeg csak haverként, hacsak nem 10 évesek.
2009. nov. 13. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:
okés köszi, annyit még nem írtam oda h szájra puszit is kért tőle mer azt mondta h csak akkor csinálja meg ezt.. HA kap egy szájra puszit
2009. nov. 14. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!