Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írhatta nekem ezt a lány?
Figyelt kérdés
Tehát , van egy lány, udvaroltam neki , le akart koptatni , nem hittem el egy ideig , aztán elhittem , írtam neki egy levelet hogy akkor mit érzek iránta. Ő válaszba azt írta hogy "nem akarja hogy ellenségek legyünk , legyek túl rajta, felejtsük el és legyünk barátok" , szóval akkor esetleg érezhet irántam valamit , csak nem akarja bevallani magának , vagy mi?2013. okt. 27. 11:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Úgy érti, ahogy írta. Szerelmet nem érez irántad, de barátságot igen. Nem szeretne téged elveszíteni a miatt, hogy ő nem szerelmes beléd, te viszont igen őbelé. Legyetek barátok!
2/5 anonim válasza:
Szerintem inkább csak barátként képzel el. Ha az udvarlást is visszautasította, és azt írta, hogy legyél túl rajta, inkább tedd ezt! Van még sok, szabad, kedves lány!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat , ezt elmondtam haveromnak is , ő meg egyből azzal jött hogy NINCS FIÚ-LÁNY barátság , ez mennyire igaz?
2013. okt. 27. 12:07
4/5 anonim válasza:
Van azért fiú-lány barátság csak ritka de ilyen esetben nincs, ha többet érez.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a "legyünk csak barátok" duma, az egyik fél szerelemvallása után a világ legnagyobb kamuja. Soha sem lesz ugyanaz, mert azt fogja gondolni hogy csak azért mondasz ezt-azt, mert szerelmes vagy belé. Ez a "nem akarok bunkó lenni, de azért elküldöm, hiszen nem szeretem" feléd fordított alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!