Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/l tegnap az egyik osztálytársam (fiú) megmarkolta a fenekem, én meg visszakézből bevertem neki. Most meg lelkiismeretfurdalásom van kicsit. Ez normális?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 22:28
12/15 anonim válasza:
Én már kezdek félni, nálunk is volt ilyen, pedig mi csak hetedikesek vagyunk. És a csaj nem húzott be a fiúnak, csak bőgött. Azóta ribinek nevezik, meg gúnyolják, h nem védte meg magát.
Sztem csak így tovább! ;-)
13/15 Emberek válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ha lány lennék én is ezt tettem volna nyugodt szívvel
14/15 anonim válasza:
Én is ezt csináltam, majdnem eltört az orra a szerencsétlennek. Azóta mindig hívnak a többiek ha bajuk van, hogy "intézzek" el nekik valakit
15/15 anonim válasza:
Az ilyenért kijár egy pofon, de aztán mindenki mehet a dolgára. Szerintem ilyenkor a fiúnak lesz lelkiismeret-furdalása! Én is csináltam ilyet (mellen), utána egy hétig szarul voltam. És csak jelzésértékűt kaptam az orromra. Szóval neked ezzel nincs semmi tennivalód, el is felejtheted. De azért máskor se törd el semmijét az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!