Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a legjobb barátnőm?
Elvesztette a szüzességét kb. egy hónapja, és azóta, mintha kicserélték volna. Bár előtte is voltak néha nagyképű felszólalásai, de azok nem voltak vészesek.
Most meg.. egyszerűen nem értem.
Mindenkinek elmeséli, hogy őt hogyan nyalták ki, meg hogyan szexelt. Jóban vagyunk egy 13 éves kislánnyal is, mert a szüleink barátnője az anyja, és neki is elmondta a dolgot. Egy 13 éves kislány előtt tette az agyát, hogy ő már nem szűz. Látszik a szemein, mindenén, amikor erről beszél, hogy felsőbbrendűnek hiszi magát azoknál, akik szüzek. Folyamatosan kérdezgeti más barátnőinket, hogy ők még szüzek-e, vagy eljutottak-e többig egy férfivel, mint csók. És akkor nagyképűen bejelenti, hogy ő igen. Lenézi azokat, akik 18 éves koruk felett szüzek. Burkolt megjegyzéseket tesz mindenkire. Nagyképű, beképzelt, azt hiszi, mindenki őt akarja, azt hiszi, hogy ő tökéletes. Nem csak a szex terén, hanem alapból, azt hiszi, hogy ő az osztály vezetője, hogy ő a főnök, folyamatosan keménykedik, hogy ő mindenkit megver, hogy neki be ne merjen szólni senki. Aki egy kicsit húsosabb, annak egyből megjegyzéseket tesz, amit persze viccnek vesz, mert az ő csontsovány teste az ideál. Egyszerűen elegem van belőle. Nem is értem, miért vagyunk még barátnők. Én sem vagyok már szűz, mégsem változott semmi azóta... Ez csak szex, könyörgöm... Miért csinálja ezt? Komolyan mondom nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!