Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy ha bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy ha bejön nekem Matthew Bellamy?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy miért csak tetszik nekem és kész.Nagyon gáz?

2013. okt. 26. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem a legutolsó albumuk a kedvencem, de ha róluk van szó, elfogult vagyok, szóval még ezt is megbocsátom nekik. Amúgy többszöri hallgatás után már egyáltalán nem olyan rossz az album.
2013. okt. 26. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Először nekem sem tetszett az új album, de azóta sokszor meghallgattam már és megkedveltem. Olyannyira, hogy last.fm szerint azt hallgattam eddig a legtöbbször.
2013. okt. 26. 21:15
 13/16 anonim válasza:

Szerintem nem gáz.Fura,de aranyos.

És az utolsó album nekem sem jött be annyira,de megbocsátható. :)

2013. okt. 26. 21:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Különös képen nem vészes ez az új album csak elég gyenge lett. de igazatok van simán megbocsátható :DD.
2013. okt. 27. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Matthew Bellamy zseniális. Még szép, hogy nem gáz, sőt legyél büszke rá. Napjaink egyik legjobb zenésze, ezt tény, oda vagyok azért, ahogy énekel.
2013. dec. 2. 16:31
 16/16 anonim válasza:
Nem gáz, nekem is tetszik =)
2014. febr. 10. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!