Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/18 anonim válasza:
szerintem azt se tudják majd ki ő:D én asszem hallottam róla ő valami youtube felhasználó ha jól tudom:D
3/18 anonim válasza:
Ez milyen kocka kérdés már, he :D
4/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Ez a srác pénzért akar "barátnőt"? Mert nekem ez jön le belőle, és nem, nem jön be.
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
Tirexi egy beképzelt köcsög röviden
9/18 Bebe234 válasza:
ti pedig irigy kutyak vagytok... mikor lessz nektek olyan youtube csatornatok mint neki van...csicskak..tivagytom a jok a profik ti ertettek mindenhez..kozben meg sehon semmi en inkabb megneznem az en gepemet meg az ovet..na madj akkor pofazzatok itt kommentbe ha olyan gepetek vagy jobb lesz..meg ha jobb is van vagy mi a szart artott ő nektek..?? most erre nagyon kivancsi vagyok..tehat a videoi alatt is regen ez ment hogy igy anyadat meg a szidas azt azert lett letiltva a komment..azert mert ilyen low csirak vagytok..na ugyhogy szerintem bujjatok el...azt majd ha lessz idom megkereslek titeket..szanalmas szarok..
10/18 anonim válasza:
Én nem vok rá irigy inkább szánom szegényt h nincs élete.
Mind 1 úgy se érted.
Ha őt a gép teszi boldoggá hát hajrá, majd mellé temetik.
Amíg másnak családja lesz neki ott vannak a gépei ha öt ezt teszi boldoggá, csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!