Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom kiszivta a nyakamat. Hogy7an lehet 2 nap altt eltunteni?
A nyak kiszíváskor a hajszálerek falai és a véredények kiszakadnak. Minél erősebben szívják, annál több vér lesz a bőrödben / alatt.
Nincs ellen semmi ellenszer. A vér lassan fel fog szívódni.
Ami biztos nem használ, de sokan mondják: citromlé, fogkrém. Ezek többet rontanak a helyzeten, mint hinnéd.
Ez is, mint minden zúzódás / horzsolás, magától gyógyul meg.
Ha gyorsan el akarod tüntetni ami valóban használ: alapozó, garbó, sál, hosszú haj.
Legjobb módja a megelőzés. Egyszerűen beszéld meg a társaddal, hogy nem vagy vámpír, és ez neked nem jön be.
Ami valóban beválhat, ha a kiszívás utáni negyed órában lejegeled. Vagy egy tiszta fogkefével lehet finom körkörös mozgással a folt közepétől kifelé dörzsölni. Ez fáj. Segíti a véredények eloszlását, ezáltal a folt nagyobb, de halványabb lesz és könnyebben felszívódhat. Ettől a bőröd irritálódhat és kipirosodhat, ami 5-10 percen belül elmúlik (ha tiszta volt a fogkefe).
nagyon hülye módszernek fog hangzani, de beválik:
FÉSÜLD!
mármint fésüld szét, mintha el akarnád ,,kenni" a nyakadon a foltot.
legalább 15 percig kell csinálni, de nekem nagyon bevált.
Finoman húzogasd szét a bőrt a nyakadon két ujjal, hogy megfeszüljön, masszírozgasd pár percig és elmúlik.
Fura amúgy, sokak szerint gáz dolog a nyakkiszívás, nekem bejön, pedig nem vagyok már tizenéves.
Akkor gáz a nyak szívás, ha a másiknak ez nem tetszik és kéri, hogy ne tegyék, mégis megteszik..
Vannak, akiknek bejön és kérik is, hogy csinálják nekik. Ez mindenkinek a magánügye a lényeg, hogy tiszteljék és jól érezzék egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!