Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után alkohol?
Figyelt kérdés
rövid távon lehet megoldás? ha már úgy érzem hogy nem bírom elviselni azt ami van, attól jobb lesz ha leiszom magam? igazán berúgva még sosem voltam... kicsit tartok tőle
17F
2013. okt. 26. 11:36
1/8 anonim válasza:
A legjobb. De kár várni addig. Minden helyzetben kiváló. Elötte-közben-utána.
2/8 anonim válasza:
Inkább ne igyál, úgy sem változik tőle semmi.
3/8 anonim válasza:
Hát én a legutóbbi szakítás után egy hétig alkoholmámorban voltam... és a legjobb, hogy a kedves családom itatott. De nem voltam mattrészeg, csak olyan bamba, meg sokat aludtam. Jót tett, utána amikor vissza akarta könyörögni magát a srác, könnyedén képen röhögtem :D
4/8 A kérdező kommentje:
perpill én vagyok a srác helyében...
2013. okt. 26. 12:15
5/8 anonim válasza:
az alkohol sosem megoldás, de legalább elfeledteti a problémát:D
6/8 anonim válasza:
Nálam mértékkel bejött. Nem részegre, csak annyira, hogy kicsit feloldódjak. Egy hét tömény stressz és depresszió után nekem segített. Közben sem felejtettem el a dolgokat, de valahogyan "éltem" tőle. Másnap semmi gáz nem volt, se rosszabb, se jobb... szóval szerintem mértékkel segíthet :)
7/8 anonim válasza:
Nem kell s*ggrészegre inni magadat! De néha nem árt, ha kicsit kikapcsolsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!