Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a gond velem? 28/N
Lányoktól szeretnék segítséget kérni.
Az a problémám, hogy mostanában szinte csak negatív kritikát kapok a férfiaktól, úgy érzem, hogy már nem vagyok számukra olyan vonzó mint még 1-2 évvel ezelőtt. Sose voltam egy nagy szépség, vagy feltűnő jelenség, mégis érdeklődtek irántam a pasik, és a legtöbbjük bájos, aranyos lánynak tartott és ez bőven elég volt ahhoz, hogy meg tudjam őket hódítani. Valami miatt mégis különlegesnek tartottak, pedig tényleg nagyon egyszerű és visszafogott vagyok. De mostanában viszont azt érzem, hogy ez már nem elég, hogy kevésnek tartanak a férfiak, mert egyre kevesebb pozitív visszajelzést kapok. Én változhattam meg vagy az igények változtak ennyire?
Lányok, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, (képet is küldhetek priviben) szerintetek miben kéne megváltoznom, sminkeljem magam, hordjam másképp a hajam, mit csináljak, hogy ne legyek ennyire érdektelen? Valóban jellegtelen vagyok így v. nincs gond a külsőmmel?
Légyszi segítsetek.
Ha kép alapján jobban tudnátok véleményt mondani, akkor inkább küldjetek privit, mert a felhasználónév alapján hátha ki tudom szúrni a fiúkat, mert nekik még véletlenül se szeretném elküldeni. Nincs nekem szükségem arra, hogy lefikázzanak és még jobban aláássák az önbizalmamat.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Nem lehet mindenki szűz tinifiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!