Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lany vagy fiu aki nagyon befelefordulo tipus, nem jar el bulizni, nincs sok baratja, csendes termeszetu?
13-as vagyok. Hát ő ha van egy buli koncert akármi, akkor csak akkor megyek el ha hívnak. Ha lenne egy olyan barátom barátnőm, aki szeretne bulizni, akkor mindig megkérdezném hogy jöhetek e. Nem szeretek hivatlan vendég lenni
18/f
1. Nem érdekelne ilyen nő.
2. Ha később jönne elő ez nála, valószínűleg hamarosan külön utakon folytatnánk.
Én alapvetően a kérdésben leírt emberke vagyok, de néha ki-ki engedem a gőzt és akkor 'ereszd el a hajam'. Nem lételemem, megvagyok nélküle, de ha arról van szó és olyan pillanatomban találnak benne vagyok. Nyilván olyankor már nem vagyok beforduló és csendes :D
Ne legyetek ennyire álszentek, nem kell elítélni valakit csak azért mert elmegy néha bulizni, attól még ő is ember.. sőt..
Olyanok vagytok(tisztelet a kivételnek) mint az igazi buli majmok akik elítélnek minket(amúgy visszafogottabb nem 0-24-ben bulizó embereket) mert nem járunk állandóan vagy egyáltalán bulizni, ti meg mindenkit elítéltek aki jár bulizni, mindegy hogy havonta egyszer vagy többször.. Semmivel se vagytok jobbak sőt.. És ismétlem tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!