Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lany vagy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lany vagy fiu aki nagyon befelefordulo tipus, nem jar el bulizni, nincs sok baratja, csendes termeszetu?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 21:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
es ha lenne egy olyan baratod/baratnod aki szeret bulizni es eljarogatna bulizni te hogy ereznel?mit tennel?
2013. okt. 25. 22:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Én annak vallom magam. Sok haverom van, de rendes barátom csak 1. Nem mondom hogy nem szeretek buliba járni, mert jól esik elmászni a koncertre. De sokkal szeretem a magányt vagy ha csak 1-2 ember van körülöttem. Sokat olvasok, szeretem a csendet, de beszélgetni is szeretek ha intelligens a partner és nem a sablondumákat dobálja hozzám. Általában szűkszavú vagyok és csak akkor beszélek ha muszáj
2013. okt. 25. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem lenne, mert nem jönnék össze ilyen lánnyal. Nem illenénk össze és ezt már az elején is tudnám. Ez is szempont nekem.
2013. okt. 25. 22:12
 14/23 A kérdező kommentje:
es hogyha az elejen nem menne de aztan egy ido utan megis szeretne menni bulizni?
2013. okt. 25. 22:13
 15/23 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Hát ő ha van egy buli koncert akármi, akkor csak akkor megyek el ha hívnak. Ha lenne egy olyan barátom barátnőm, aki szeretne bulizni, akkor mindig megkérdezném hogy jöhetek e. Nem szeretek hivatlan vendég lenni

18/f

16/23 A kérdező kommentje:
es hogyha az elejen nem menne de aztan egy ido utan megis szeretne menni bulizni?
 17/23 TheHologram ***** válasza:
Igen,bár nem vagyok befelé forduló típus,csak nem bulizok meg nem iszok meg ilyenek. Egyszerűen nem értek egyet ezzel,másra fordítom az időmet,pénzemet,energiámat. (sport pl.)17/F
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem menne, mert nem olyan körökben mozgok, úgymond, ahol ez szokás. De egyébként nem mennék vele, mert gyűlölöm az ilyet. Ezzel csak annyi a gond, hogy az ilyen helyeken ritkán szól a táncolásról a dolog. Mint mondtam, nem illenénk össze egy ilyennel.
2013. okt. 25. 22:14
 19/23 anonim ***** válasza:

1. Nem érdekelne ilyen nő.

2. Ha később jönne elő ez nála, valószínűleg hamarosan külön utakon folytatnánk.

2013. okt. 25. 22:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Én alapvetően a kérdésben leírt emberke vagyok, de néha ki-ki engedem a gőzt és akkor 'ereszd el a hajam'. Nem lételemem, megvagyok nélküle, de ha arról van szó és olyan pillanatomban találnak benne vagyok. Nyilván olyankor már nem vagyok beforduló és csendes :D

Ne legyetek ennyire álszentek, nem kell elítélni valakit csak azért mert elmegy néha bulizni, attól még ő is ember.. sőt..

Olyanok vagytok(tisztelet a kivételnek) mint az igazi buli majmok akik elítélnek minket(amúgy visszafogottabb nem 0-24-ben bulizó embereket) mert nem járunk állandóan vagy egyáltalán bulizni, ti meg mindenkit elítéltek aki jár bulizni, mindegy hogy havonta egyszer vagy többször.. Semmivel se vagytok jobbak sőt.. És ismétlem tisztelet a kivételnek.

2013. okt. 25. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!