Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy tetszene egy ilyen srác? (lent)

Figyelt kérdés

Barna haj, kerek arc, barna szemek, alkatra nagyon kicsit pufi (csak egy apró pocak, egy póló már rejti), sokat beszél, csipkelődik, érzelmes, verset ír(na ha találna vére témát :D), gitározik, sportol.

Válaszokat köszi! Kort is légyszi!

2013. okt. 25. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
úúú végre egy srác aki sportol, gitározik (vááá *o*) és még érzelmes , verseket is ír!! hol laksz és mikor veszel el? 15L :)))
2013. okt. 27. 00:07
 12/17 anonim ***** válasza:

aranyos vagy nagyon,sok srác példát vehetne rólad!:)

de nekem valamiért mégsem ez a típus jön be:) 16/L

2013. okt. 28. 00:14
 13/17 anonim ***** válasza:

??? WTF

Elsőre komoly azt hittem engem írtál le, gondoltam valami ismerősöm lehetsz. Aztán eszembe jutott, hogy összesen 3 ember tud arról, hogy szoktam írni verseket de ők mind 18+-osok.

Talán annyi a baj, hogy nem vagyok pufi és az arcom nem kerek. Mondjuk nem is beszélek túl sokat (bár helyzettől függ) és nem is nagyon szoktam csipkelődni és tulajdonképpen nem is vagyok nyálasan érzelmes típus. Ezek után már nem is értem, hogy gondoltam magamra, mikor elolvastam a kérdést. XDDD

De a többi stimmel, mert sportolok, gitározok, szoktam verseket írni, barna a szemem, hajam.

18/F

2013. okt. 28. 02:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Vegyél el!! *o* Légyszi!
2013. okt. 28. 09:25
 15/17 A kérdező kommentje:

A fecske pedig egy költöző madár, olyan mint a gólya, csak kisebb, és máshogy néz ki.

2013. okt. 28. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Látom a szemed és az arcod. Nem ismerem a személyiséged. Az alapján, amit leírtál lehetsz álmaim hercege, de az is, akit nagy ívben elkerülök.
2013. nov. 4. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:

ha valaki ír,az nem kajtat egy 'jó téma' után...az csak úgy jön,mikor kell...

Egyébként az előzővel értek egyet, ki tudja milyen vagy,ennyi alapján nem lehet komoly következtetéseket levonni

2013. nov. 4. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!