Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Akik szűzek ti is így éreztek?
"nem is ugyan az írt a 2-es és a 4es nem ugyanaz...:D" Mekkora fail. Az eszedbe sem jutott hogy esetleg a fő kérdésre válaszolt valaki?
Egyébként igen én is így érzek. (és nem a kettes vagyok én sem)
Nálam már megszűnt ez a érzés. kb 17-18 max 19 éves koromig éreztem ezt az érzést. Ezután átment egy öngyilkossági vágyba. Ez kb 2 év kezdődött el bennem és azóta már túl vagyok egy öngyilkossági kísérleten és már tervbe van a következő, ami remélem az utolsó is lesz egyben.
Összegezve, tehát amikor már ilyen szeretethiányod van és vágysz az érzelmi ingerekre egy másik féltől, na akkor kell elkezdeni keresni egy barátnőt, félre kell dobni a félelmeket és a szégyent, ezt meg kell hozni, ez az a bizonyos áldozat, valamit valamiért, azért, hogy elkerüld azt, hogy a szeretethiány át menjen öngyilkossági vágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!