Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy nehezen összejöttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy nehezen összejöttem egy lánnyal, erre rámnyomult életem szerelme. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.Az egyik ismerősöm egy számomra hihetetlenül vonzó lány,udvaroltam is neki de elutasított.Nagyon nehezen hevertem ki,igazából nem is tudtam.

Aztán most, 1 évvel később találtam egy aranyos,helyes lányt aki összejött velem pedig nem vagyok egy álompasi.Ő az első barátnőm.

Miután kiderült hogy együtt vagyunk,a régi szerelmem többször is írt facebookon,odajött hozzàm,mintha kihívóbban is öltözne,szemez velem..

Mit csináljak?! Szeretem a barátnőmet,de nem lángoló szerelemmel és ő tökéletes lenne számomra..nem fogom otthagyni a lányt aki szeret,de ez a helyzet rettenetesen fáj.Évekig szabad voltam akkor eldobott most meg nyomul? Nem akarom eldobni a biztosat bizonytalanért de megint kezdek beleszeretni..

Miért csinálja ezt?!

17/F

2013. okt. 24. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vagy csak azért hiszed, hogy tökéletes, mert még nem ismerted ki eléggé... Aztán majd bánkódhatsz, hogy elhagytad az aranyos barátnődet. Becsüld meg, kevés ilyen lány van mostanság.

21N

2013. okt. 24. 22:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Hiteget...! lehet h valahol érez valamit irántad...vagy csak szimplá rosz neki h mással lát...

nekem is ilyen volt...

csak én dobtam a csajt,és most együtt vagyok életem szerelmével.. ^.^

de nem mindegyik egyforma...

szal én azt mondom h ezt nehéz megmontani itt ..nem tudjuk hogy viselkedik a csaj..stb...

szerintem ne hagyd ott...!!

már csak azért se,hogy ő is szenvedjen.. ;)

hadd lásson téged boldognak...ne légy hülye..!!

További szép estét.! :)

2013. okt. 24. 22:47
 13/15 A kérdező kommentje:

Azért nem értem mert pont olyan lány akire ez nem jellemző.

Szép,sportos,csinos,de visszafogott,csendes,okos,szorgalmas,mosolygós.Sose viselkedett p**a módjára.

Ezért tetszett és tetszik a barátnőm is mert viszolygok a nagyhangú,kikent lányoktól

2013. okt. 24. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok...

ha hiszed ha nem én tök ugyanilyenbe voltam,kedves aranyos,nem r***bi stb...

én úgy döntöttem h feladom érte a bnőm...

itt szerintem csak rajtad áll...

én a helyedbe megkockáztatnám,nem csak ez a 2 lány van a világon...!! :D :)

2013. okt. 24. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha azt hiszed, hogy ő is lecserélne, miért írod, hogy szeretitek egymást?

Ennyi ésszel, amit itt leírsz, szerintem tök mindegy, hogy ki kivel...

2013. okt. 24. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!