Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha a barátotok facebookon szakítnana és?
Figyelt kérdés
Meg szeretném venni ha kijön PC-re s arra gondoltam virtuálisan szakítok a barátnőmmel a poén kedvéért, h "kapcsolatban vele: GTA V"
Mi lenne a reakció? :))
2013. okt. 24. 22:24
11/13 anonim válasza:
Én röhögnék egyet, majd megkérdezném, hogy mehet e az édes hármas a GTA-val? :D (én is akaroook :P)
De ha érzékenyebb/féltékenyebb/hisztisebb (válaszd ki a megfelelő jelzőt) barátnőd van nem ajánlom ezt a poént.
12/13 anonim válasza:
és #9es: attól még hogy valaki használ egy weboldalt, nem biztos hogy függő, de ha szerinted az, akkor ennyi erővel mindenki, akinek a Google a kezdőlapja, az Google-függő. jómagam nem tartom magam fb-függőnek, de pl. nem esne jól, ha a barátnőm levenné, miközben együtt vagyunk, pedig attól mi még együtt lennénk, és boldogok is, de akkor is..
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat, van egy 500ezer ft-s gépem, úgyhogy nem tartok attól, hogy nem futna rajta, - mielőtt gamernek tűnnék, elárulom, hogy videó vágásra használom első sorban.
Am normális barátnőm van, úgyhogy megcsinálom majd
2013. okt. 25. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!