Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy valaki nem heteró, hanem biszex, meleg, vagy leszbi?
Szerintem változó. Leszbikusoknál a bal hüvelyujjon lévő gyűrű elég egyértelmű lehet, de sokan nem tudják a jelentését, így előfordul, hogy hetero is ott hordja. A fiúsabb leszbikusokat könnyebb kiszűrni, mert vagányabbak, rövid haj, piercig, tetkó.
Melegnél szerintem a gesztusok, amik árulkodók lehetnek. Ha egy seác csak csajokkal haverkodik, akkor elgondolkodtató.
Biszexeket a legnehezebb kiszúrni szerintem.
De ha tetszik valaki, akkor általában próbálok a közelébe férkőzni, jó azért nem rohanom le, de próbálom megtudni van-e esélyem. Szemezésből, érintésből is sokat le lehet szűrni.
21/L/L
Lany vagyok, es biszex
Eleg komoly szakitason vagyok tul, es mindig mondogattam hogy at allok a lanyokra.. persze senki nem vette komolyan, es nem is tudjak hogy biszex vagyok. Jobb is igy, mindenki errol beszelne. Eleg szar helyzetbe lennek ha beprobalkoznek egy csajnal az meg epp hetero lenne.. de meg nem volt baratnom.
20/L
Egyértelműen nem lehet tudni!
Én rólam se tudják.. sőt, akikkel élek szüleim meg még inkább gondolni se gondolták volna hogy én meleg vagyok.
Nincs egyértelmű jele!
19/F
Most kajak azt hittem az utolsó hozzászólást én írtam! :OO
De amúgy szerintem is így van. Olyannal még nem találkoztam aki fiú, meleg és nem látszik rajta -> "heterós". De senkit nem szabad megítélni első látásra, és ráuszítani a sztereotípiákat. És szerintem sok biszex van, aki titkolja, nem is tudja még magáról, vagy nagyon is tudja, de a mélyebb, érzelmesebb tartalmát fél megismerni.
(mondjuk ilyen fiúkkal sem találkoztam, csak olyan okosnak tűnik ez a mondat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!