Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az örök kérdés: Miért együtt jártok wc-re? Már hallottam pár verziót, de mi az igazság?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 20:46
11/27 anonim válasza:
Mert a lányok többsége nem szeret egyedül járni. Pont.
Láttam már fiúkat, akik általában együtt mentek wc-re.
12/27 anonim válasza:
Mert ők nem tudnak állva csoportosan körbehugyozni egy fát.
13/27 anonim válasza:
En altalanosban pl. azert jartam mindig baratnovel, mert nem lehetett bezarni az ajtot, es o addig fogta kivulrol. Gimiben az volt a smink szoba, szerencsere eleg hamar kinottem. Azota remekul megtalalom a wc-t egyedul is.
15/27 anonim válasza:
Ja, olyankor lehet megbeszélni a dolgokat, amiket mások elött nem.
16/27 anonim válasza:
mert akkor előjöhetnek a csak lányoknak szóló platykák, én utálom ezt, mert mindig tömeg van ezért a wcben 14l
18/27 anonim válasza:
19/27 anonim válasza:
A 2. Emeleti lányvécéből nyílik a titkok kamrája, nem tudtad? :O
20/27 anonim válasza:
beszélgetni :D meg fogni az ajtót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!