Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen 30-35 éves pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen 30-35 éves pasikra bukom, normális ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek normális, hogy 18 éves vagyok és a 30-35 éves pasikra bukom?!

Eddig csak velem egykorú és 20 éves srácokkal jártam, de mostanában valahogy az idősebb pasikra bukom (itt nem az 50 évesekre kell gondolni!!!)

Szerintetek ez normális?! Vagy miért van?

(Létszi normális válaszokat!!!!)

Köszi előre is!:)

2013. okt. 24. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

#9:Te papolsz érettségről,de korosztály alapján ítélsz meg embereket.Csak gratulálni tudok.Szerintem nem kor függő,hogy ki mennyire érett.Ismertem olyat,aki 18 évesen érettebb gondolkodású volt,mint némelyik 25-30 éves.

Szerintem azért van ennyi infantilis ember,mert nem kényszerítette rá az élet őket,hogy felnőjenek.

Hogy a kérdésre is válaszoljak.Szerintem nem normális.

Aki azt mondja,hogy azért jobb egy 30-35 éves ember,mert van egzisztenciája,az szerintem nem szerelmes,hanem szimplán haszonleső.Na meg egyszerűbb,ahhoz menni,akinél már minden adott,mint mondjuk azzal együtt lenni,aki még csak most küzdi fel magát a ranglétrán.

Bízom benne,hogy az ilyen nőktől továbbiakban megkímél az élet,mert sajnos egy ilyennel már találkoztam.

(Helyesen írva pedig nem létszi,hanem légyszi lenne,mert a légy szívest rövidítjük így.)

Feltételezem,most néhány képmutató,aki magára ismert,le fog pontozni.De akinek nem inge...

23/F

2013. okt. 24. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

":Te papolsz érettségről,de korosztály alapján ítélsz meg embereket"

Hát lehet ez új dolog neked de képzeld a világon mindenhol elég sok mindent korosztály alapján ítélnék meg.

Pl a Jogképességet, Szerencsejátékot Jogsit,...

Ez mind korosztályos besorolás alapján történek.

Le esett ?

És a 30-as korosztályból ha van is éretlen az messze ritkább mint a 17-20-asból.

Én totál megértem a leányzót és egyet is értek vele minek kezdene ki egy kordbeli éretlennel aki lányokat 95%-ban csak szextárgynak tartja.

Fáj h nem akar csalódni a magadfajtában mi, fájhat is, mert ha minden lány ilyen lenne végre megtanulnátok értékelni őket.

Mondjuk így is a nő választja a férfit csak h tudd.

Szerintem am te is egy ilyen kétségbeesett tini lehetsz, aki féltékeny a 30-asokra mert nekik sok mindenük van ami neked nincs és ezzel te nem tudsz versenyezni.

És ezért vannak lányok akik hozzájuk mennek és nem hozzád barátocskám.

Mint emelintettem lesz olyan aki tudja h nálad nincs esély e. Tessék itt az első :)

2013. okt. 24. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Írj 33/F
2013. okt. 25. 08:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Létszíves ne itt veszekedjetek!:)

Köszönöm annak aki normális választ adott...

És ezt a kérdést nem azért írtam mert pasit akarok, szóval ne írjatok és én sem fogok írni!!!!!!!!!

2013. okt. 26. 17:08
 15/17 anonim válasza:

Anyám és apám között 15 év a korkülönbség és akkor ismerkedtek meg amikor anyu 17 éves volt. Most 25 éve vannak együtt, 23 éve házasok. Amúgy meg kell mondjam én is hasonló cipőben járok mint te, a barátnőim nem nagyon értik meg, de elfogadják, úgyhogy szerintem nincs ezzel semmi gond. :)

18L

2013. okt. 26. 17:29
 16/17 anonim ***** válasza:
tököm tele van az ilyen kérdésekkel. Héjj kislány, ha neked ez jó, és a saját magad utját akarod járni. Akkor ne légy kiváncsi mások véleményére, mert csak elitélnének.
2013. okt. 31. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit sok, de te tudod. A te döntésed
2021. nov. 24. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!