Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki tippjét várom! Nő létemre hogy szerezzek meg magamnak egy nőt?
Hívd el valahová, már az is egy pozitívum, hogyha eljön :)
10-es voltam.
Ha semlegesek maradtok, semmi sem fog történni:( Nyomozd ki, h mi a kedvence, könyv, zene, kaja, bármi. Mit szeret csinálni? És "véletlenül" éppen te is azt szeresd! Ezután együtt is piálhattok:). Autózhattok, nézhetitek a sorozatot, kajálhattok, sportolhattok... és alakulni fog valami.
Remélem, nem a hegymászás a kedvence?:)))
Első válaszoló, inkább az a beteg, aki nem tud elfogadni másokat. Neked máris van egy homofóbia nevű betegséged, és ezzel csak önmagadat minősíted. Ha meg nem tudsz valami hasznosat írni, akkor inkább ne írj semmit, mert senki sem kíváncsi a gyűlölködésre.
Kérdezőnek meg: Szerintem először barátkozz össze vele, aztán miután jobban megismeritek egymást már bármi lehet. Még ha el is utasít, legalább megtudod róla, hogy mit akar. :)
Én sem akarlak megbántani, kedves kérdező, de talán te is érzed (vagy nem), hogy a kérdésed így kicsit értelmetlen és tág. Valószínűleg ezért nem is kaptál normális választ. Ezt nem lehet így leírni, hogy mit csinálj, hogy elcsábíts valakit. Főleg, hogy ennek ösztönből kéne jönnie. Én segíteni akartam, de ehhez igenis szükségem volt egy kis háttérinfóra. Már az is elég, hogy nem vagytok tinik, bár ezt is úgy mondtad, mintha egyértelmű lenne, pedig én nem tudom, honnan kellett volna megszülnöm magamtól. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy milyen a viszonyotok. Elnézést, lehet én voltam félreérthető, de úgy gondoltam, hogy pl. életetekben egyszer láttátok egymást, azt is messziről, vagy esetleg kiskorotok óta minden délutánt együtt töltötök.
Na mindegy, sajnálatos módon most elszállt a segítőkészségem, majd talán holnap reggel kipihenten.
Ha még aktuális a kérdés...
Én is jártam hasonló cipőben, nekem konkrétan egy olyan lány tetszett meg, akivel egy busszal jártunk reggelente melóba, de soha nem váltottunk egy szót sem. Aztán egyik reggel már csak mellette meg még a busz hátuljában volt hely és akkor leültem mellé. Elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy vannak közös ismerőseink, meg ő is nagy kutyás én is nagy kutyás vagyok, volt közös érdeklődés. És akkor lazán elkértem a számát, hogy mi lenne ha együtt sétáltatnánk a kutyákat, mert nekem nem nagyon vannak kutyás ismerőseim és a kutyának is kell a másik kutya társasága... Ő beleegyezett, és akkor együtt vittük mindig az ebeket. Beszélgettünk egy csomót mindenféléről, egyszer felhoztam a meleg témát és akkor mondtam is neki, hogy én nem ítélkezem felettük, és ha egyszer lehetőségem adódik akkor szívesen kipróbálnám lánnyal is. Aztán rákérdeztem, hogy ő mit gondol a dolgokról, és akkor elmondta, hogy eddig nem gondolt ilyesmire, meg neki ehhez idő kell. Aztán kb. 1 hónappal később elhívtam magamhoz, hogy iszogassunk és akkor becsípve megtörtént. Utána még kétszer voltunk együtt, viszont utána megismerkedett valami pasassal és azóta hanyagol. Nagy kár...
Én azt mondom neked, hogy nincs veszíteni valód. Az első pár mondat valóban nem egyszerű, de ha jókor választasz jó témát, akkor nagy hiba nem lehet. Ha az illető el is utasít, akkor legalább tudod, hogy te megpróbáltad.
Ohh, és nagyon halkan, nagyon zárójelben még annyit hozzáfűznék, az én tapasztalatom az, hogy a nők megérzik ezt a fajta vonzalmat egymáson. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!