Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak fiút?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 18:40
1/8 anonim válasza:
sehogy mert szerelem nélkül nincs kapcsolat
17/f
2/8 anonim válasza:
a neten ismerkedést gáznak tartod? :P
3/8 anonim válasza:
a lány vagy egész könnyű dolgod van
na jó, ha kövér vagy, annyira nem
4/8 anonim válasza:
Tegyél fel egy kérdést a gyakorikerdesek.hu-n. tuti siker!
6/8 anonim válasza:
Wowon húzz fel egy level 80-as paladint, ezután biztos tapadni fognak rád.
7/8 anonim válasza:
Menj el bulizni rövid rucikában ahogy a mai lányok csinálják :D (ja + 1 tonna smink) sok szerencsét :'D
8/8 anonim válasza:
Hát, a csajoknak sokkal könyebb pasizni,mi hát elég könyen adjuk magunkat,én is, ha tetszik egy csaj,és akar velem járni,nem kéretem magam,fordított helyzetben már sokáig tart, amíg járás lesz belöle,szerintem most kapsz elég ajánlatot.Csak arra vigyázz, hogy ne egy szexre vágyó pasit szedjj össze, hanem olyat, aki járni akar veled,és nem csak ki használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!