Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Szerintetek mit akarhat a lány?
Amit már az elején tudni kell én bizti őrként dolgozom a lány az üzletben dolgozik mint eladó, de mellette még tanul.
Az egyik zárós órában volt egy "célzás" értékű beszélgetés közöttünk.Aztán vettem a bátorságot és az egyik közösségi oldalon megjelöltem mint ismerőst ő pár perc elteltével vissza is jelölt. Aztán egy hozzászólásnak köszönhetően megkérdeztem tőle másnap, hogy privátban mehet-e az üzenet írás? Azt mondta rá, díjazza a kérdésemet és Igen! Továbbá elmondta, hogy azért ne írjak hsz-eket, mert a párja (ha valóban van neki) nem fog örülni. Közben elmodta, az ember olyan hogy még a Kákán is keresi a csomót.
Nem egész egy hete kaptam egy infót mely szerint én zaklatom őt és, hogy szólt az egyik Managernek/részlegvezetőnek. Mikor a lány legközelebb jött dolgozni összeszedtem minden bátorságomat és elé állva megkérdeztem tőle:
- Mivel pár napja hallottam valamit, kénytelen vagyok megkérdezni, hogy zaklatónak tartasz?
Erre a válasza:
- Nem,de viszont szóltam az üzletvezetőnek, hogy ....-on irogatsz nekem.Miért?
Erre én csak annyit mondtam neki,hogy:
- Semmi csak kérdeztem.
Mikor ezt meghallottam először nekem és az állásomnak is lőttek.DE aztán átgondoltam és rájöttem, ha valóban szólt akkor:
1.A Biztonsági cégtől kijöttek volna meghallgatásra.
2.Már másnap áthelyeztek volna egy másik üzletbe.
3.Kirúgtak volna, de nem így történt.
Na most ha valóban zavarja hogy írtam neki akkor:
1.Miért nem nekem szólt? (Ha valóban szólt)
2.Miért jelölt akkor vissza mint ismerőst?
3.Ha valóban zavarja akkor miért nem törölt vagy tiltott le mint ismerőst?
A fő kérdésem amire választ várnék:
Ha szólt, ha nem szólt mit akarhat ezzel elérni, mondani?
Még valami ami miatt nem mindegy:
Beleszerettem és ő ezt az első pillanattól észrevette rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!