Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmas bajba vagyok.15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas bajba vagyok.15 éves vagyok, és szerelmes vagyok egy 11 éves fiúba már 2 éve. Nagyon rossz ez nekem, elég ciki is szerintem. Mit gondoltok mikor jöhetnék vele össze? Hány év múlva kb?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 11:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
20.válaszoló... -.- XD
2013. okt. 23. 11:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem várj, amíg a srác 18 éves lesz. Úgy, hogy ő 18, te meg 22, a törvény szerint is elfogadható és teljesen normális is. Bár szerintem addigra már el fogod őt felejteni...

2013. nov. 2. 12:22
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

14-től lehet szexelni a törvények szerint, ezt mindenki tudja... 14 és a halál között 2 ember fetrenghet már

de ettől föggetlenül beteg vagy picit :) 20as voltam szia

2013. nov. 3. 12:25
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom te kérdező tényleg pedofil vagy. Mit akarsz egy 12 éves kis fiútól szégyeld magad
2014. ápr. 25. 13:10
 25/28 Kronosz Olen ***** válasza:

Egy kicsit tényleg fura amit kérdeztél, de én úgy vagyok vele, hogy ha aranyos, vicces, szép, okos (egyszóval olyanmint én :D) és tényleg jól kijöttök egymással, egy-két év múlva elég érett lesz egy kezdetleges kapcsolatra. És kevesen mondhatják el gimi alsóban hogy egyetemista barátnőjük van :D. Tényleg tudasd vele mit érzel, és egy kis idő múlva már kéz a kézben járhattok az utcán anélkül hogy néhány barom le pedofil-ozna. :D

Sok sikert: Kronosz

2014. máj. 8. 21:46
 26/28 anonim válasza:
Na és mostanra mi lett? :)
2015. jún. 6. 09:04
 27/28 anonim válasza:
Már csak 3-5 év, kitartást! :D
2018. ápr. 15. 12:10
 28/28 anonim ***** válasza:

Mivel idén már 21 vagy, a fiú pedig 17 simán összejöhetsz vele. De gondolom az elmúlt majd' 6 évben nem rá vártál egész végig.

Egyébként Te is és Ő is biztosan sokat változtatok külsőleg és belsőleg is az évek során.

2019. márc. 26. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!