Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas bajba vagyok.15 éves vagyok, és szerelmes vagyok egy 11 éves fiúba már 2 éve. Nagyon rossz ez nekem, elég ciki is szerintem. Mit gondoltok mikor jöhetnék vele össze? Hány év múlva kb?
Kedves kérdező!
Szerintem várj, amíg a srác 18 éves lesz. Úgy, hogy ő 18, te meg 22, a törvény szerint is elfogadható és teljesen normális is. Bár szerintem addigra már el fogod őt felejteni...
14-től lehet szexelni a törvények szerint, ezt mindenki tudja... 14 és a halál között 2 ember fetrenghet már
de ettől föggetlenül beteg vagy picit :) 20as voltam szia
Egy kicsit tényleg fura amit kérdeztél, de én úgy vagyok vele, hogy ha aranyos, vicces, szép, okos (egyszóval olyanmint én :D) és tényleg jól kijöttök egymással, egy-két év múlva elég érett lesz egy kezdetleges kapcsolatra. És kevesen mondhatják el gimi alsóban hogy egyetemista barátnőjük van :D. Tényleg tudasd vele mit érzel, és egy kis idő múlva már kéz a kézben járhattok az utcán anélkül hogy néhány barom le pedofil-ozna. :D
Sok sikert: Kronosz
Mivel idén már 21 vagy, a fiú pedig 17 simán összejöhetsz vele. De gondolom az elmúlt majd' 6 évben nem rá vártál egész végig.
Egyébként Te is és Ő is biztosan sokat változtatok külsőleg és belsőleg is az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!