Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas bajba vagyok.15 éves vagyok, és szerelmes vagyok egy 11 éves fiúba már 2 éve. Nagyon rossz ez nekem, elég ciki is szerintem. Mit gondoltok mikor jöhetnék vele össze? Hány év múlva kb?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 11:02
11/28 anonim válasza:
Kérdező, te már nem vagy gyerek hanem fiatalkorúnak számítasz, nem ugyanaz. Egyébként én sem tartom pedofilságnak mivel a pedofília csak felnőttekre vonatkozik és akkor sem a 18 évesekre hanem elsősorban 30+.
Szóval egyik sem igaz de ez a kérdés olyan furcsa, hogy egyből ugranak rá az emberek :)
12/28 anonim válasza:
A törvény szerint pedofil vagy!
13/28 BulmaSwan válasza:
Te jó ég. Egy 11 éves fiú messze nem érett még egy kapcsolatra, ahogy egy 15 éves lány sem(általában). Neked majd lesz más. Kb. 10 év múlva. Na jó, ha vaj szívem van legyen akkor csak 9 év. Akkor lesz a fiú 20, te meg 24. Egy fiú tudtommal akkora komolyodik meg valamennyire(általában, kivételek persze vannak).
14/28 A kérdező kommentje:
kedves 11-es válaszoló. köszönöm az értelmes válaszodat:) végre egy normális ember:)
2013. okt. 23. 11:12
15/28 anonim válasza:
"A pedofília alatt felnőtt!!! emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő parafília között"
Szóval egyik sem, fogjátok már fel :)
16/28 A kérdező kommentje:
13-s válaszoló. köszönöm, én is olyan 9-10 év múlvára gondoltam:)
2013. okt. 23. 11:14
17/28 A kérdező kommentje:
15-ös válaszoló, köszönöm aranyos vagy!:)
2013. okt. 23. 11:15
18/28 anonim válasza:
9-10 év múlva emlékezni se fogsz rá,hidd el. :D
19/28 anonim válasza:
A pedofiloknak a börtönben helyük!!!!
20/28 anonim válasza:
te nem vagy komplett :D
inkább velem jönnél össze, jó szőrös vagyok
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!