Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mit szóltok hozzá!?

Figyelt kérdés
van a barátom,nemrég ismertem meg,de máris imádjuk egymást. viszont keveset tuduk együtt lenni,mert dolgozik,nekem viszont suli van. azt mondta,hogy õ a világon mindent megtenne értem,és hogy már most feleségül is venne,ha lehetne. de apum viszont nekem egyáltalán nem engedi,hogy barátom legyen a mostani fiùmról sem tud,meg biztos eltiltana tõle.én 17 vagyok a barátom 22. ha igazán szeret akkor tud várni,igaz?? ezt neki is mondtam,már megbeszéltem vele,azt mondta,hogy én vagyok számára a legfontosabb,és hogy soha nem fog elhagyni, de én félek hogy még is ehagy apum miatt. valakinek van valami ilyesmi tapasztalata? vagy esetleg tipp,hogy mi lehet még késõbb ebbõl. légyszives adjatok valami jó tanácsot! elõre is nagyon köszönöm!
2013. okt. 23. 08:33
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
apum elvárja hogy tanuljak,nem ùgy mint a többi korombeli lány.. de ez valameddig jó is nekem,legalább a fiù érzelmeit is tesztelni tudom:)
2013. okt. 23. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!