Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mit szóltok
hozzá!?
Figyelt kérdés
van a barátom,nemrég ismertem meg,de máris imádjuk egymást. viszont keveset tuduk együtt lenni,mert dolgozik,nekem viszont suli van. azt mondta,hogy õ a világon mindent megtenne értem,és hogy már most feleségül is venne,ha lehetne. de apum viszont nekem egyáltalán nem engedi,hogy barátom legyen a mostani fiùmról sem tud,meg biztos eltiltana tõle.én 17 vagyok a barátom 22. ha igazán szeret akkor tud várni,igaz?? ezt neki is mondtam,már megbeszéltem vele,azt mondta,hogy én vagyok számára a legfontosabb,és hogy soha nem fog elhagyni, de én félek hogy még is ehagy apum miatt. valakinek van valami ilyesmi tapasztalata? vagy esetleg tipp,hogy mi lehet még késõbb ebbõl. légyszives adjatok valami jó tanácsot! elõre is nagyon köszönöm!
Most volt egy kapcsolatom, 37 éves vagyok, a fiú is.
Az elején ugyanígy rajongott értem a fiú, majd fél év után ugyanúgy ellenkezőjére fordult. Amiért rajongott, ami miatt engem akart, ugyanazokat a tulajdonságaimat kezdte el szidni. Tök irreális volt a rajongása is és az utálkozása is. Közben én nem változtam, hacsak nem annyit, hogy leszedettem néhány fogkövet, kicseréltettem 2 tömést, tehát hibátlan lett a fogsorom.:)
A fejében zajlott az egész. A külső történésektől szinte teljesen függetlenül. Férfi = fantazmagórikus lény. Nem állnak két lábbal a talajon. Vizsgáld meg jobban, nem álomszerű-e, nem érthetetlen-e, nem valószerűtlen-e, amit a fiú tesz, mond?
És olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet!
2013. okt. 23. 09:15
15/21 anonim válasza:
Azért van oda, amilyen vagy? Nem is ismer! Akkor sem mondhatná hogy ismer, ha azt a két hetet napi 24 órában töltöttétek volna együtt! Szerintem elöntötte az agyát a lila köd, mert jól nézel ki, az esete vagy, és meg akar dugni, ez ennyi. Neked meg imponál, mert azt mondja, amit hallani akarsz, vagy még annál is többet, és mert 17 vagy és apád tilt. Ha szabad lennél, mint a madár, lehetne randiznod, és lenne már valamennyi tapasztalatod, akkor nem hogy beleesnél, de pofánröhögnéd! Teljesen komolytalan.
2013. okt. 23. 09:22
16/21 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm szépen a válasz!
2013. okt. 23. 09:22
17/21 A kérdező kommentje:
lehet azért van... :(:(
2013. okt. 23. 09:24
18/21 anonim válasza:
Szivesen!
Csak ügyesen!
Annyit tudsz tenni, hogy lassítod a kapcsolat kibontakozását, mert akkor lassabban jut el a fiú a fordulópontra, ami nálam megtörtént. Húzod az időt, hogy a fiúnak alkalma legyen kiszállni a fantáziavilágából és TÉNYLEG megismerni Téged. Lehet, hogy ha apukád igent mond, az elég neki, hogy elszeleljen. Most barikád mögül csodálhat Téged annak a "veszélye nélkül", hogy a kapcsolat megvalósul. Álmodozó. amint történik valami, ami kizökkenti ebből, pl. az, hogy feljárhat hozzátok, meglátja a valóságot és megütközik, vagy meggondolja magát, vagy megijed a beteljesüléstől.
2013. okt. 23. 09:30
19/21 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam,hogy próbálom lassítani a tempót. :)
2013. okt. 23. 09:36
20/21 anonim válasza:
Ilyen a szerelem, hogy az elején odáig vagytok egymásért. Majd ha oszlik a rózsaszín köd, akkor láttok reálisabban. Apád miért tiltana el? Ha elhagy a pasi, akkor meg valóban, nem szeret eléggé. Majd alakulnak a dolgok, ne legyél ennyire görcsös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!