Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiu akit 1,5eve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu akit 1,5eve szeretek mar jartunk 1honapig is de valoszinuleg csak arra kellettem neki. es azt mondja h szeret viszont nem bizonyit. Miert jo ez neki?

Figyelt kérdés
Miert nem mondja h csak kihasznalt amikor mind 2-en nagyon jol tudjuk? Es miert jo szandekosan fajdalmat okoznia? Miert nem vagyok eleg jo ahhoz h megbecsuljon?
2013. okt. 22. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. okt. 22. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:
16/l es 18/f
2013. okt. 22. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy 16 éves lányt általában be lehet csapni. Ezt gondolja rólad is. Ha biztos lennél magadban akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, úgyhogy van értelme annak, ha próbálkozik.
2013. okt. 22. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Es nincs buntudata??Lelkiismeret furdalasa?? H lehet valaki ilxen onzo h nem torodik masok erzesivel? Nem tudom megerteni :'/
2013. okt. 22. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Oh, drágám ennél durvább dolgokat is tettek már meg emberek. Teljesen felesleges azon rágódnod, hogy mit miért... és miért ilyen.

Inkább azon legyél, hogy időben felismerd az ilyesmit és túllépj rajta. Vannak fiúk akik lyukra játszanak és nem is kevesen. Te egy fiatal naiv kislány vagy szinte ordít rólad, hogy harmatos virág száll vagyok, tessék letépni... és ne is aggódj lesz bőven jelentkező. Csak nem mindegy, hogy olyan tép le, aki utána eltapos, vagy olyan aki vázába tesz. Hogy melyik melyik, azt neked kell ki fifkáznod. Sok sikert!

2013. okt. 22. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!