Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Mit gondolhat? és mért csinálhatja?
Szinte mindig mosolyog ha találkozunk a folyóson..és bámulis..8 hónapja húzzuk ezt így, és néha beszélünk is...tudja h tetszik nekem(megkérdeztette)csak van egy kis probléma..nem akar bnőt csak lefekszik a fél sulival...a bnőmnek is tetszik és ma ő nem volt suliba és ma nem köszönt csak bámult és kicsit mosolygott...lehet csak azért nem köszönt mert egyszer se volt egyedül amikor találkoztunk(bámulni így is tudott) vagy azért mert a bnőm tetszikneki?egyszer megkérdeztem tőle h tetszik-eneki és azt mondta nem...de a viselkedése alapján tetszhet neki vki, csak ugye nem akar bnőt...és 8 hónap eléghosszú ahhoz h ne csak 1 éjszakára kelljen neki vki...
16L
még mindig első vagyok:)
Lehet h bomba jó csaj vagy és különleges alkalomra tartogat vagy pedig pont hogy nem jösz be neki és csak flörtölget veled.
hát aki lefekszik a fél sulival az a nőt csak egy eszköznek tekinti...az 1ikkel lefekszik(csak szex és más semmi) a másikat bolondítja(csak flört és más semmi) a harmadikat szivatja(csak gúny és más semmi) a negyediket megdugja(no coment:D)...:)
Mit vársz 1 ilyen sráctól?
még mindig az első vagyok
áááh értem:)!Azt szeretnéd hallani hogy belédzúgott?
Egyáltalán nem olyan amilyennek látszik?miért milyennek látszik?már bocsi de minden info amit tudunk a srácról tőled van!Tehát: k*rvákat tart,lefekszik a fél sulival és nem akar barátnőt...
Az hogy veled kedves lehet azt jelenti h te tetszel neki ez nem kizárt!De szerintem ha össze is jönnél vele nem hiszem hogy lemondana az előző életéről miattad(vagyis folyamatosan megcsalna)Persze vannak még csodák!Mindenesetre sok jót ne várj!
Drukkolok neked:D!még mindig az első vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!